ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Наука, образование Средно общообразователно училище СОУ Иван Вазов
СОУ Иван Вазов
СОУ Иван Вазов
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
дейност: Наука, образование / Средно общообразователно училище
населено място: София - област / Община Своге
Адрес: гр. Своге, ул. Звънче 5
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ АДРЕС СЕРТИФИКАТИ КАРТА

СОУ Иван Вазов - Средно общообразователно училище в град Своге

Средно общообразователно училище Иван Вазов предлага на своите възпитаници, от 1 до 12 клас, добра общообразователна подготовка от квалифицирани преподаватели в модерна сграда. Намира се в гр. Своге.

Средно общообразователно училище Иван Вазов в град Своге

СОУ Иван Вазов - Средно общообразователно училище в град СвогеСредно общообразователно училище Иван Вазов град Своге обучава ученици от 1 до 12 клас. Избирайки това учебно заведение за вашето средно образование, Вие ще получите една добра подготовка от квалифицирани преподаватели. Училището се помещава е две учебни сгради, модерни и добре поддържани. През 2009 година са основно ремонтирани, с подкрепата на Оперативна програма Регионално развитие. Стойността на проекта възлиза на 808 179,86 лв.

Прием на ученици в СОУ Иван Вазов в град Своге

В Иван Вазов се осъществява прием на ученици след първи, седми и осми клас. За учениците след завършен 7 клас предлагаме Чуждоезиков профил - Английски език. Формата на обучение е дневна, а продължителността 5 години. В тази специалност възпитаниците получават разширено изучаване по Информационни технологии, а профилиращите предмети са Български език и литература, Информационни технологии и Английски език. При кандидатстването, ученици полагат изпити по математика и Бел под формата на тест.

За учениците след завършен 8 клас предлагаме технологичен профил. Срокът на обучение е 4 години, а формата на обучение – дневна. По тази специалност профилиращите предмети са Бел, Математика и Информационни технологии.

Обучение на ученици в СОУ Иван Вазов в град Своге

СОУ Иван Вазов в град Своге извършва обучени на ученици от 1 до 12 клас. Учебното заведение разполага с екип от висококвалифицирани преподаватели и педагози. Учителите, които работят в училището са специалисти в сферата на визпитание и обучение на деца. Целите на преподавателите в СОУ Иван Вазов град Своге са: постигане на отлични резултати в учебно-възпитателният процес и превръщане на училището в привлекателен център за мотивирани и ориентирани към постижения ученици. Учениците от СОУ Иван Вазов Своге редовно участват в проекти, олимпиади и състезания.

Нашата мисия е да осигурим на учениците ни качествена и задълбочена подготовка. Целим да формираме личности с висока култура, с ясно изразено граждански поведение и създание и да успеем да стимулираме творческите им заложби.

 

Ключови думи:
Средно общообразователно училище Своге, училища Своге, средно образование Своге, основно образование Своге, СОУ Своге, ученици образование Своге,
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ

Тази страница е
посетена 10518 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории