ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Наука, образование Средно общообразователно училище СОУ Христо Ботев Сунгурларе
СОУ Христо Ботев Сунгурларе
СОУ Христо Ботев Сунгурларе
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
дейност: Наука, образование / Средно общообразователно училище
населено място: Бургас - област / Община Сунгурларе
Адрес: гр. Сунгурларе, ул. Георги Димитров 21
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ АДРЕС ФИНАНСИРАНЕ КАРТА

СОУ Христо Ботев Сунгурларе - Средно общообразователно училище в Сунгурларе

СОУ Христо Ботев е Средно общообразователно училище в град Сунгурларе. Учебното заведение извършва прием на първокласници и ученици след 8 клас.

СОУ Христо Ботев град Сунгурларе средно общообразователно училище.

СОУ Христо Ботев е средно общообразователно училище с богата история в град Сунгурларе. В училището се извършва прием на първокласници и прием след 8 клас. Училището е с богат история и разполага с красива материална база и екип от педагози с дългогодишен опит. Обучението на учениците се извършва в една смяна.

Прием на първокласници в СОУ Христо Ботев Сунгурларе

СОУ Христо Ботев Сунгурларе - Средно общообразователно училище в СунгурлареЗа първокласници в СОУ Христо Ботев е разкрита непрофилирана паралелка с изучаването на Български език и Математика. Необходимите документи при кандидатстване са: копие от акт за раждане, молба по образец и завършен подготвителен етап.

За първокласниците и учениците до 7 клас учебното заведение предлага целодневна организация на образователно-възпитателния процес с безплатен обяд.

Прием на ученици след 8 клас в СОУ Христо Ботев град Сунгурларе

За учениците след завършен осми клас, предлагаме обучение в Профилирана паралелка по Специалност – Лозаровинарство и в Непрофилирана паралелка със засилено изучаване на английски език и информационни технологии. Продължителността на обучение е 4 години. Необходими документи при кандидатстване са Заявление за класиране по образец на училището, Копие от свидетелство за завършено основно образованиe, Медицинско удостоверениe и Копие от акта за раждане.

Класирането на ученици в специалност Лозаровинарство става чрез балообразуване, като под внимание се взимат оценките по биология, химия, Български език и литература. Учениците успешно завършили тази специалност получават: Диплома за завършено средно образование, Свидетелство за 3-та степен на професионална квалификация и Свидетелство за управление на МПС категория В и Ткт.

Класирането на ученици в Непрофилирана паралелка със засилено изучаване на английски език и информационни технологии става чрез з балообразуване, като под внимание се взимат оценките по: история, математика, Български език и литература.

Материалната база на СОУ Христо Ботев град Сунгурларе

СОУ Христо Ботев град Сунгурларе разполага с много добра материална база, която се състои от множество класни стаи и кабинети по: биология, химия, физика, география, музика, история, изобразително изкуство, 3 кабинета по информационни технологии и 2 физкултурни салона.

Учебното заведение разполага също и със зимна градина,  кабинет професионална подготовка, работилница, учебен трактор, учебен автомобил, библиотека и медицински кабинет.

Ключови думи:
СОУ Христо Ботев Сунгурларе, Средно общообразователно училище Сунгуларе, средно образование Община Сунгуларе, прием СОУ Христо Ботев Сунгурларе, прием ученици след 8 клас Сунгурларе, прием в девети клас СОУ Христо Ботев, подготовка на кандидат студенти Сунгурларе, участие проекти СОУ Христо Ботев Сунгурларе
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ
Тази страница е
посетена 7765 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории