ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Наука, образование Средно общообразователно училище СОУ Христо Ботев град Никопол
СОУ Христо Ботев град Никопол
СОУ Христо Ботев град Никопол
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
дейност: Наука, образование / Средно общообразователно училище
населено място: Плевен - област / Община Никопол
Адрес: гр. Никопол, ул. Сливница 7
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ АДРЕС ПОДГОТОВКА КАРТА

СОУ Христо Ботев град Никопол - Средно общообразователно училище в град Никопол

СОУ Христо Ботев e средно общообразователно училище разположено в град Никопол. Учебното заведение извършва прием и обучение на ученици от 1 до 12 клас.

Средно общообразователно училище Христо Ботев в град Никопол

СОУ Христо Ботев e средно общообразователно училище в град Никопол. Школото дава солидна база от знания на своите възпитаници. В Учебното заведение се извършва прием и обучение на ученици от 1 до 12 клас. Обучението в горен курс е с профилирана подготовка.

СОУ Христо Ботев град Никопол е наследник на светско-възрожденско училище и е основано през 1850 година. Средното общообразователно училище е единственото училище в община Никопол, което осигурява обучаването на деца от Никопол и пест села от общината.

Обучение на ученици от СОУ Христо Ботев град Никопол

СОУ Христо Ботев е учебно заведение разположено в град Никопол, Област Плевен. В училището се обучават 440 ученика от първи до дванадесети клас, разпределени в 20 паралелки. В Центъра на обучението, което предлагаме поставяме децата, заедно с техните интереси, възможности и потребности. Обучението на учениците се ръководи от педагогически персонал, включващ възпитатели и преподаватели с дългогодишен опит. В СОУ Христо Ботев град Никопол целодневно се обучават ученици от начален курс, предлага активен отдих, самоподготовка и обяд.

Прием на ученици в СОУ Христо Ботев град Никопол

СОУ Христо Ботев е средно общообразователно училище в град Никопол, в което се извършва прием на ученици за обучение от 1 до 12 клас. Училището предлага Народни танци, Оркестър видове спорт, обучение в горен курс е с профилирано изучаване на икономика и география, информационни технологии, здравно образование и биология, химия и опазване на околната среда.

Материална база на СОУ Христо Ботев град Никопол

СОУ Христо Ботев притежава материална база, която разполага с множество класни стаи, компютърни кабинети и фитнес зала. Работата по проекти насърчава поемането на инициативи, провокира творческата съзидателност и подготвя учениците за един успешен живот. В Училището се полагат грижи и усилия за нивото на обучение по предметите нужни за успешно то образование. Начинът на преподаване се изразява чрез атмосфера на доверие, а ученето представлява творчески процес.

Ключови думи:
СОУ Никопол, Средно общообразователно училище Никопол, основно образование Никопол, средно образование Никопол, профилирана подготовка Никопол, прием СОУ Христо Ботев Никопол, обучение ученици Никопол, прием ученици Никопол
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ

Тази страница е
посетена 7701 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории