ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Наука, образование Средно общообразователно училище СОУ Христо Ботев Долни Дъбник
СОУ Христо Ботев Долни Дъбник
СОУ Христо Ботев Долни Дъбник
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
дейност: Наука, образование / Средно общообразователно училище
населено място: Плевен - област / Община Долни Дъбник
Адрес: гр. Долни Дъбник, ул. Христо Янчев 58
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ АДРЕС ФИНАНСИРАНЕ КАРТА

СОУ Христо Ботев Долни Дъбник - Средно общообразователно училище в Долни Дъбник, Плевен

СОУ Христо Ботев е средно общообразователно училище в град Долни Дъбник. Учебното заведение предлага обучение на ученици от 1 до 12 клас.

Средно общообразователно училище Христо Ботев Долни Дъбник

СОУ Христо Ботев е средно общообразователно училище в град Долни Дъбник, Област Плевен, за обучение на ученици от 1 до 12 клас. В училището се извършва учебен прием на първокласници и прием след 8 клас. Училището има богат история, разполага с добре поддържана материална база и екип от квалифицирани учители и педагози с дългогодишен опит.

Обучение на ученици от СОУ Христо Ботев Долни Дъбник

СОУ Христо Ботев в град Долни Дъбник извършва обучение на ученици от 1 до 12 клас. Училището разполага с екип от висококвалифицирани преподаватели и педагози. Учителите, работещи в учебното заведение са специалисти в сферата на обучение и възпитание на деца. Целите на екипът от преподаватели в СОУ Христо Ботев Долни Дъбник са: превръщане на училището в привлекателен център за мотивирани и ориентирани към постижения ученици и постигане на отлични резултати в учебно-възпитателният процес.

Прием на първокласници в СОУ Христо Ботев Долни Дъбник

За първокласници в СОУ Христо Ботев Долни Дъбник са разкрити непрофилирана и профилирани паралелки. Непрофилираната паралелка в училището е Математика, Български език и литература, а профилираните по специалност английски език и изобразително изкуство и информационни технологии. Необходимите документи за кандидатстване: Молба по образец и копие от акт за раждане.

Прием след 8 клас в СОУ Христо Ботев Долни Дъбник

За учениците след завършен 8 клас, предлагаме профилирана паралелка с технологичен профил. В тази специалност, засилено се изучават: чужд език, география и информационни технологии. Продължителността на обучение е 4 години. Необходими документи за кандидатстване са: заявление по образец и удостоверение за завършено основно образование. Класирането става чрез балообразуване, като под внимание се взимат оценките по български език и литература, математика и география.

Материална база на СОУ Христо Ботев Долни Дъбник

СОУ Христо Ботев Долни Дъбник разполага с много добре поддържана материална база с множество класни стаи и кабинети. Учебното заведение разполага с кабинети по: физика,  химия, биология, география, изобразително изкуство. Освен с кабинетите по общообразователните предмети, училището разполага със зали по информационни технологии, физкултурен салон, медицински кабинет и библиотека.

Ключови думи:
обучение ученици Долни Дъбник, прием ученици Долни Дъбник, средно общообразователно училище Долни Дъбник, средно образование Долни Дъбник
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ
Тази страница е
посетена 10892 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории