ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Строителство и ремонти Монтаж - PVC дограма СОЛАРС - 75 ЕООД
СОЛАРС - 75 ЕООД
СОЛАРС - 75 ЕООД
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
дейност: Строителство и ремонти / Монтаж - PVC дограма
населено място: град Бургас / Братя Миладинови
Адрес: гр. Бургас, ул. Одрин №3 /новият завод Спартак/
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ ОФИСИ ПАРТНЬОРИ КАРТА

СОЛАРС - 75 ЕООД - Дограми гр. Бургас

СОЛАРС - 75 ЕООД предлага на своите клинети алуминиева и PVC дограма от български и немски произход, щори - вътрешни и външни, комарници, покривала на мансарди, витрини от 10 мм стъкло, алуминиеви парапети, както и професионално измазване и обръщане на нова дограма. Фирмата извършва и качествен серзиз на стара дограма. Седалището на фирмата е в гр. Бургас

Акцентът ни е върху контрола за качеството на всеки един етап от производството и монтажа, с което изпълняваме всички условия за получаване на европейският сертификат за качество ISO.

Фокусирането Ни върху водещи Eвропейски фирми, лидери в последните иновации на пазара ни позволява успешно да прилагаме техните технологични решения в производството на врати и прозорци.

Нашият капитал са хората – техния опит, умения и креативност формира силата и потенциала на компанията Ни. Професионализмът на персонала, изграден с опит не по-малко от 3 години във фирмата, гарантира високото и професионално ниво на умение, позволяващо бърз и качествен монтаж, защитавайки правата на своите клиенти за гаранционно и сервизно обслужване.

С индивидуалният си подход към всеки клиент предоставяме възможност лесно да си изберат висококачествени продукти и услуги, предлагани от Нас на оптимално добра цена.

Ние предлагаме високи гаранционни периоди за всички предлагани продукти и услуги. Гаранция от 40 години за PVC профила, 5 години на аксесоари и 5 години на стъклопакетите.

Ключови думи:
СОЛАРС - 75 ЕООД, продажба алуминиева дограма, продажба ПВЦ дограма бургас, вътрешни външни щори бургас, комарници бургас, покривала мансарди бургас, витрини бургас, алуминиеви парапети бургас, професионално измазване бургас, обръщане нова дограма бургас, сервиз стара дограма бургас, продажба дограми бургас, продажба щори бургас
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯТази страница е
посетена 8704 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории