ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Медицина и здравеопазване Стоматологични кабинети СОФИЯ КРАУН
СОФИЯ КРАУН
СОФИЯ КРАУН
ДЕЙНОСТИ
Поставяне на зъбни импланти
Естетичните брекети
Протезиране на зъби
Естетична стоматология
дейност: Медицина и здравеопазване / Стоматологични кабинети
населено място: град София / Яворов
Адрес: бл.23, вх.1, (срещу Румънското посолство)
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ АДРЕС РАБОТНО ВРЕМЕ КАРТА

СОФИЯ КРАУН - Дентална клиника в София, Яворов

Sofia Crowne стоматологична верига, която предоставя висококачествени дентални услуги като: лечение на кариес и неговите усложнения, поставяне на импланти, ортодонтско лечение с естетични брекети, протезиране и други.

София Краун е дентална клиника която предлага качествени стоматологични услуги,като някои от тях са зъбни импланти,естетични брекети,частично и тотално протезиране,естетична стоматология и други.

Без значение дали Ви липсва всичките или един зъб,вследствие на зъбен кариес,пародонтоза или травма,ние ще Ви помогнем да възстановите Вашата усмивка.Това става,чрез поставянето на зъбен имплант и коронка върху него,като по този начин той изглежда и функционира като истински зъб.Този вид лечение се оказа дългосрочно,сигурно и създаващо комфорт в пациента.Материалите и системите за имплантиране са индивидуални и могат да бъдат изяснени с вашият стоматолог.

Естетичните брекети се използват за лечение на ортодонтски проблеми.Лечението с тях може да продължи между година и половина и 3 години в зависимост от разместване то на зъбите.Това лечение може да се осъществи ако всички постоянни зъби са налични в пациента.В случай че имате и временни и постоянни зъби тогата се използват ортодонстски апаратчета.Поставянето на брекети е бърза манипулация,но изисква рентгенови снимки и предлварителен анализ на модели.

Протезите се ползват при липсващи зъби или при възстановяване,като се задържат в устата от останалите зъби.Протезирането бива частично и тотално.Частично е когато имаме наличие на зъби,а тотални протези следователно е при пълно беззъбие.Предимствата на протезите са,че подобряват говора,дъвкателната способност и естетичният вид.София Краун работи със сертифицирани зъботехнически лаборатории.

Естетичната стоматология представлява козметични корекции във размера,цвета или формата.Вариантите които предлагаме за блестяща усмивка са коронки,избелване или фасети.За избелването ние използваме избелващи системи чийто състав е 36% перхидрол под формата на гел.Ще забележите ефекта веднага след процедурата която продължава около час и половина.

При нужда от стоматологични услуги като поставяне на импланти,изработване и поставяне на естетични брекети,протезиране на зъби и други услуги обърнете се към екипът на дентална клинита София Краун.

Ключови думи:
естетична стоматология София,протезиране зъби София,частична протеза София,тотална протеза София,естетични брекетиСофия,зъбни импланти София,поставяне зъбни импланти София,дентална клиника София, дентални кабинети София, частично и тотално протезиране София, поставяне на фасети София, избелване София;
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯТази страница е
посетена 11084 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории