ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Лекари и стоматолози Стоматолог-Зъботехник СМТЛ Аврам Анастасов
СМТЛ Аврам Анастасов
СМТЛ Аврам Анастасов
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
дейност: Лекари и стоматолози / Стоматолог-Зъботехник
населено място: град Варна / Район Младост
Адрес: бул. Сливница 194, ет. 2, Дом Младост
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
ИНФОРМАЦИЯ КОНТАКТИ МЕТАЛОКЕРАМИКА КАРТА

СМТЛ Аврам Анастасов - Зъботехническа лаборатория в град Варна, Младост

СМТЛ Аврам Анастасов е зъботехническа лаборатория в град Варна. В лабораторията се извършва: направа на протези, мостове, коронки, металокерамика, безметални конструкции - цирконий и прескерамика.

Самостоятелната медико-технологична лаборатория Аврам Анастасов Варна

СМТЛ Аврам Анастасов - Зъботехническа лаборатория в град Варна, МладостСамостоятелната медико-технологична лаборатория Аврам Анастасов се намира в гард Варна. Лабораторията разполага с модерно оборудване и инструменти за изработване на: мостове, коронки, подвижни и неподвижни протези и металокерамика. При изработване на продуктите, използвани от естетичната стоматология се влагат висококачествени материали.

СМТЛ Аврам Анастасов, работи в сътрудничество с едни от най-добрите стоматолози в град Варна. Поръчаните за зъбни протези се изработват във възможно най-кратки срокове. След направата на всеки продукт се извършва проба на пациента и при установени разминавания с челюстта, които предизвикват дискомфорт се извършват необходимите корекции.

Изработване на протези от СМТЛ Аврам Анастасов във Варна

В СМТЛ Аврам Анастасов се извършва изработване на подвижни и неподвижни зъбни протези. За целта лабораторията в град Варна, разполага със необходимата техника и инструменти на водещи световни фирми с доказано качество и прецизност на работа в областта на зъбното протезиране. Подвижните протези могат да бъдат пълни и частични. Пълните протези обхващат изцяло долната или горната челюст на пациента, докато частичните заменят само липсващите зъби и се захващат за здравите около тях. Протезите се изработват от розова безцветна пластмаса, в която се захващат фабрично изработени зъби. Пациентите могат да избират от разнообразие на цветове, размери и форма. Важното е да бъдат подбрани така че да прилягат на съответното лице.

Изработване мостове и коронки от СМТЛ Аврам Анастасов във Варна

В СМТЛ Аврам Анастасов се извършва изработка на мостове и коронки. Зъбната коронка преставлява, видимата част от зъба в устната кухина. Най-добрият метод за възстановяване на зъб, цялостта на който е разрушена, в следствие на: напреднал кариес или счупване е поставянето на изкуствена коронка. Чрез поставянето на коронки, могат да се възстановяват и леки ортодонтски аномалии.

Зъбния мост представлява, изкуствен заместител на един или няколко липсващи зъба. Мостът се закрепя на два или повече, съседни на него зъбa, от където идва и неговото име.

Безметални конструкции от СТМЛ Аврам Анастасов в град Варна

СТМЛ Аврам Анастасов изработва безметални конструкциии от цирконий и прескерамика. Циркониевата коронка е поставена. Венецът се възстановява и възвръща естествения си цвят. Липсата на метален ръб в шийката на коронката допринася за подобряване на естетиката.

Ние работим само с артикулатори и лицева дъга с индивидуални стойности, което е предпоставка за перфектна изработка и за правилно функциониращи коронка на зъб, мост и протеза. Стремежът да се създаде максимално естетична зъбна конструкция, често води до нарушаване на правилната функция на зъбите. За  да се избегне това, в СМТЛ Аврам Анастасов се работи само с модерно оборудване - артикулатори и лицеви дъги, което гарантира най-висока точност на изработените зъбни конструкции.

Ключови думи:
СМТЛ Аврам Анастасов, SMTL AVRAM ANASTASOV, зъботехнически лаборатории младост Варна, направа протези Варна, направа мостове Варна, направа коронки Варна, подвижно и неподвижно зъбопротезиране Варна, металокерамика младост Варна, безметални конструкции - цирконий и прескерамика Варна, изработка зъбни коронки Врна, изработка зъбни мостове Варна, безметални зъбни конструкции Варна, металокерамика град Варна
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ
Тази страница е
посетена 7968 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории