ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Медицина и здравеопазване Медицински лаборатории СМДЛ Диагностика 2001
СМДЛ Диагностика 2001
СМДЛ Диагностика 2001
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
дейност: Медицина и здравеопазване / Медицински лаборатории
населено място: Пловдив - област / Община Родопи
Адрес: с. Цалапица, ул. Александър Богориди 14
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
ИНФОРМАЦИЯ КОНТАКТИ НЗОК КАРТА

СМДЛ Диагностика 2001 - Медицинска лаборатория в село Цалапица, Пловдив

СМДЛ Диагностика 2001 е медицинска лаборатория в село Цалапица, област Пловдив. Ние извършваме лабораторни и микробиологични изследвания, анализ на кръв и урина.

Медицинска лаборатория в село Цалапица, област Пловдив

СМДЛ Диагностика 2001 е самостоятелна медико-диагностична лаборатория на територията на село Цалапица. В лабораторията се извършват лабораторни и микробиологични изследвания, анализ на кръв и урина. 

Лабораторни изследвания в село Цалапица от СМДЛ Диагностика 2001

Самостоятелна медико-диагностична лаборатория Диагностика 2001 извършва всякакъв вид лабораторни изследвания: хормонални, изследвания на биологичен материал, анализ на кръв и урина, цитологични изследвания и други. След провеждането на изследванията, диагностиката се осъществява с помощта на прецизна и модерна техника. СМДЛ Диагностика 2001 извършва изследвания на всички органи и системи, а пациентите получават бързината и точност в чаканите резултати.

Микробиологични изследвания в село Цалапица, област Пловдив

СМДЛ Диагностика 2001 извършва микробиологични изследвания по договор на Здравната каса и на свободен прием. Пробите за микробиологични изследвания се изпращат от медицински специалисти или се вземат на място в лабораторията. В нашата медико-диагностична лаборатория се извършват следните микробиологични изследвания: еякулат, фецес, стерилна урина, гърлен, носен, ушен, очен, уретрален, цервикален и вагинален секрет.

Анализ на кръв и урина от СМДЛ Диагностика 2001 село Цалапица

В медицинската лаборатория в село Цалапица се извършва анализ на кръв и урина. Анализа на кръвта включва следните показатели: хемоглобин, концентрация на еритроцити, левкоцити, тромбоцити, микроелементи и електролити, туморни маркери, хормонални изследвания. Чрез анализа на урина се определят следните свойства: количество,цвят, химични показатели и прозрачност.

Медицинската лаборатория в село Цалапица е оборудвана с модерна апаратура, сертифицирана по ISO и отговаряща на изискванията за качество. Резултатите на проведените при нас изследвания се изготвят в най-кратки срокове и с голяма прецизност.

Ключови думи:
медицинска лаборатория Цалапица, лабораторни изследвания Цалапица, микробиологични изследвания Цалапица, анализ кръв Цалапица, анализ урина Цалапица, СМДЛ ДИАГНОСТИКА 2001, лаборатории Цалапица, лаборатории обл. Пловдив, клинична лаборатория ВСМДИ Цалапица, имонологични изследвания Цалапица, клинични изследвания Цалапица, smdl Diagnostika 2001
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ
Тази страница е
посетена 10562 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории