ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Лека промишленост Битова химия почистващи препарати СКОРПИО 46
СКОРПИО 46
СКОРПИО 46
ДЕЙНОСТИ
Услуги
Производство
Търговия
дейност: Лека промишленост / Битова химия почистващи препарати
населено място: град Пловдив / Гагарин
Адрес: ул. "Ген. Данаил Николаев" №62
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ АДРЕС ТРАНСПОРТ КАРТА

СКОРПИО 46 - Химикали за дезинфекция на питейни води и басейни в Пловдив

СКОРПИО 46 произвежда и търгува с химия за дезинфекция на питейни води и басейни в Пловдив.Предлага и обслужване и ремонт на басейни,почистване,дезинфекция и поддържане на параметрите на водата.

Фирма Скорпио 46 е с основна дейност производство и търговия на химия за дезинфекция на басейни и питейни води,повърхности и съдове,свързани с храненето и за избелване на ленени и памучни тъкани.

Комапнията ни произвежда калциев хипохлорит,тризон и натриев хипохлорит или с други думи хлорна вар, дезинфектант използван в медицината и белина концентрат.В търговската листа на Скорпио 46 се предлагат натриева основа,втечнен газ хлор,химикали за басейни и натриева основа.

Услугите които извършваме са основно поддръжка и ремонт на плувни басейни.Предлагаме подмяна,фугиране и префугиране на облицовката на басейни,зазимяване и пускане на басейни,профилактика,ремонт и поддръжка на тръбни разводки,филтриращи системи,дозаторни системи и помпи за басейн,абонаментно поддържане на басейни и други услуги.

Клиенти на Скорпио 46 са В и К дружества в Ямбол, Дупница, Кърджали, Пазарджик, Благоевград, Перник, Хасково, Пловдив и други градове.

Дори когато водата е прозрачна и чиста,в нея също може да има бактерии и вируси които разпространяват зарази и болести.Точно това е главната причина за необходимостта от дезинфекция на водата до пълното унищожаване на микроорганизмите.Когато във водата се добави хлор,част от него премахва замърсителите а другата част остава в басейна под формата на остатъчен хлор,готов да реагира при поява на нови замърсители,внесени от дъжд,хора,вятър и други.

Ключови думи:
производство химикали почистване басейни Пловдив,търговия химикали дезинфекция вода Пловдив,дезинфекция питейни води Пловдив,дезинфекция басейни Пловдив,обслужване басейни Пловдив,почистване басейни Пловдив,продажба химикали дезинфекция вода Пловдив,СКОРПИО 46
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ
Тази страница е
посетена 14234 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории