ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Услуги Счетоводни услуги СКОДИ
СКОДИ
СКОДИ
УСЛУГИ
>> Счетоводни услуги
>> Oдиторски услуги
>> Други услуги
дейност: Услуги / Счетоводни услуги
населено място: град Стара Загора / Широк Център
Адрес: ул. ”П.Евтимий” №122 , ет. 2
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ КОНТАКТИ ПОЛЕЗНИ ВРЪЗКИ КАРТА

СКОДИ - СЧЕТОВОДНИ УСЛУГИ СТАРА ЗАГОРА

Счетоводна къща СКОДИ ЕООД предлага модерно и професионално счетоводно обслужване и данъчна отчетност. Фирмата използва последно поколение модерен и професионален счетоводен и одиторски софтуер, позволяващ комплексна автоматизация на икономическата дейност на фирми с различни видове дейност и форма на собственост. Счетоводната къща се намира в град Стара Загора.

"СКОДИ" ЕООД започва своето начало на 28.09.2000г. със решение на Старозагорския окръжен съд № 3731 по фирмено дело № 1718/2000г.

Предмет на дейност на фирмата е: специализирано счетоводно предприятие за изготвяне на годишни счетоводни отчети, извършване на счетоводни услуги, счетоводни консултации, данъчни консултации, заверка на годишни счетоводни отчети и други дейности незабранени със закон.

Счетоводна къща „СКОДИ” ЕООД е фирма утвърдила се през годините на пазара на счетоводни услуги. Ние залагаме на висок професионализъм в работата, високо качество на предлаганите от нас услуги, лоялно партньорство с нашите клиенти.

Предлагаме модерно и професионално счетоводно обслужване и данъчна отчетност. Фирмата използва последно поколение модерен и професионален счетоводен и одиторски софтуер, позволяващ комплексна автоматизация на икономическата дейност на фирми с различни видове дейност и форма на собственост.

"СКОДИ" ЕООД се представлява и управлява от едноличния собственик и управител на дружеството Цветан Николов Янчев - дипломиран експерт счетоводител - регистриран одитор. С диплома № 0053/21.01.1991г.

Клиентите на счетоводна къща „СКОДИ” ЕООД са от различни браншове, което позволява да се получи пълна картина за ефекта от прилагането на действащите счетоводни и данъчни закони и нормативни актове. Разполагаме с високо мотивиран и квалифициран счетоводен екип, грижещ се за максималното удовлетворяване изискванията на клиента. Гарантираме лоялност и дискретност.

Счетоводство

Консултации

Одит

Данъци

Икономически обосновки

Ключови думи:
СКОДИ ЕООД, данъчни консултации стара загора, данъчъна отчетност стара загора, счетоводство и одит стара загора, данъчна защита стара загора
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ

Тази страница е
посетена 17461 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории