ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Транспорт и спедиция Транспортни услуги СИМОН ТРАНС ЕООД
СИМОН ТРАНС ЕООД
СИМОН ТРАНС ЕООД
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
дейност: Транспорт и спедиция / Транспортни услуги
населено място: град Пловдив / Тракия
Адрес: бул. Освобождение 3
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ АДРЕС АВТОПАРК КАРТА

СИМОН ТРАНС ЕООД - Международен транспорт, високообемни автомобили Пловдив

Симон Транс ЕООД е фирма в град Пловдив за международен транспорт, спедиция и логистика на товари с високообемни автомобили за Европа и Близкия Изток.

Фирма Симон Транс ЕООД в град Пловдив извършва международен сухопътен транспорт, логистика и спедиция на пратки и товари в страни от Европейския съюз и Близкия Изток.

Международен  транспорт от Симон Транс ЕООД

Симон Транс ЕООД извършва, както вътрешен, така и международен транспорт на товари и пратки. Компанията предлага превоз на товари от всякакъв тип в съответствие с международните изисквания.  Компанията предлага транспорт на групажни и индивидуални товари, транспорт на опасни товари. Фирмата разполага със специализирани товарни автомобили за извършване на международен транспорт на товари.

През нашата дългогодишна практика успяхме да изградим имидж на фирма, която работи без почивка, винаги в движение върху всякаква пътна настилка без значение от метеорологичните условия.

Логистика от Симон Транс ЕООД

Симон Транс ЕООД извършва логистика, която включва: денонощна мобилна връзка, високо качество на обслужване, разработване на транспортни схеми и препоръка към клиента за оборудването в зависимост от превозваният товар. Фирмата предлага оптимален варянт за превозване на Вашата стока и гарантира за запазването на нейното качество. Ние в Симон Транс ЕООД се стараем да поддържаме обслужване на високо ниво, като запазваме гарантираното високо качество, коректност и точност при транспорта и доставката на всеки товар.

Спедиция на товари от Симон Транс ЕООД

Симон Транс ЕООД предлага международна спедиция на товари и надеждни услуги на конкурентни цени. Нашите екипи от квалифицирани специалисти в областта на спедицията на товари, отчитат дори и най-специфичните изисквания на клиентите и организират операциите по най-ефективния начин.

Целта на компанията е да предложи на своите клиенти и партньори, богат пакет от транспортни услуги. Квалифицираният персонал и автомобилният парк, с който разполагаме, допринасят за осъществяването на основната ни цел. 

Ключови думи:
СИМОН ТРАНС ЕООД, МЕЖДУНАРОДЕН ТРАНСПОРТ ПЛОВДИВ, МЕЖДУНАРОДНА СПЕДИЦИЯ ПЛОВДИВ, МЕЖДУНАРОДНА ЛОГИСТИКА ПЛОВДИВ, ВИСОКООБЕМНИ АВТОМОБИЛИ ЗА ЕВРОПА И БЛИЗЪК ИЗТОК, ВИСОКООБЕМЕН ТРАНСПОРТ ПЛОВДИВ
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ
Тази страница е
посетена 8178 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории