ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Транспорт и спедиция Транспортни услуги СИМА
СИМА
СИМА
ДЕЙНОСТИ
>> Услуги
>> Сервиз
дейност: Транспорт и спедиция / Транспортни услуги
населено място: Ловеч - област / Община Троян
Адрес: гр. Троян (преди разклона за с. Дълбок Дол)
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ ОФИСИ ПАРТНЬОРИ КАРТА

СИМА - Tранспортна компания в Троян, международен транспорт Троян,международен превоз, международен транспорт, международен превоз на автомобили, международен транспорт на автомобили

Фирма "СИМА" ЕООД е с основен предмет на дейност транспорт и спедиция. Дружеството предлага международен транспорт на автомобили с автовози, транспорт на закрити товари с бордови камион с полуремарке. Към автобазата има новопостроен сервиз, в който се извършват годишни технически прегледи на автомобили- ГТП. Офисът на транспортната компания се намира в град Троян.

Фирма "СИМА" ЕООД е създадена през 1992 г. като частна транспортна компания. Основната дейност  на дружесвото е международнен превоз на автомобили, посредством автовози.

Фирмената база е разположена на площ от 24851 кв. метра,от които 862 кв.метра са хангари,гаражи и административни помещения, а 1020 кв. метра са новопостроен сервиз, в който се извършват и годишни технически прегледи на автомобили (ГТП).

Персоналът на компанията се състои от 90 човека, всички високо квалифицирани и добре обучени. Фирмата има натрупан солиден опит в областта на транспорта през годините.

От 2001 г. фирма "СИМА" ЕООД е изключителен превозвач на пълната гама автомобили Ивеко за България, като до сега е доставил над 5000 автомобила (нови и втора употреба).

Компанията притежава сертификат за управление на качеството в съответствие с изискванията на стандарта EN ISO 9001:2008 и Лиценз от Европейската Икономическа Общност за международен автомобилен превоз на товари срещу заплащане.

Ключови думи:
СИМА ЕООД, SIMA EOOD, транспортна компания СИМА Троян, международен превоз Троян, автовози Троян, транспортни услуги Троян, спедиция Троян, бордоди камион Троян, Годишни технически прегледи Троян, ГТП МПС Троян, международен транспорт Троян, международен транспорт автомобили Троян, превоз автомобили Троян, международен превоз, международен транспорт, международен превоз на автомобили, международен транспорт на автомобили
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ


Тази страница е
посетена 19122 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории