ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Строителство и ремонти Строителни фирми Сима ООД
Сима ООД
Сима ООД
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
дейност: Строителство и ремонти / Строителни фирми
населено място: Кюстендил - област / Община Сапарева баня
Адрес: град Сапарева баня, ул. Свети Иван Рилски 5/П.К. 7
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ АДРЕС ТЕХНИКА КАРТА

Сима ООД - Производство бетон и бетонови изделия в Сапарева баня

Фирма Сима град Сапарева баня извършва производство на бетон и бетонови изделия, земно-изкопни работи и транспорт на земни маси. Сима предлага изграждане язовирни стени и водопроводни мрежи, бояджийски и строителни услуги.

Производство на бетон и бетонови изделия от Сима град Сапарева баня

Фирма Сима град Сапарева баня е извършва производство на бетон и бетонови изделия. Дружеството произвежда всички видове бетони от В 10 до В 35, бетонови замазки и разтвори, както и бетонови тръби. Сима разполага с 2 бетонови възела с производителност 60м3 и 20м3/час. През годините на своята кариера, Сима успя да се утвърди на пазара с коректност, стил и новаторство в производството на бетон и бетонови изделия. 

Земно-изкопни работи и транспорт на земни маси в Сапарева баня

Сима ООД - строителство бетони изкопни работи Сапарева баняСима ООД извършва земно-изкопни работи и транспорт на земни маси. Компанията притежава богат автопарк, модерна материално-техническа база и голям екип от опитни служители за извършването на земно-изкопни работи и транспортирането на земни маси. Сима предлага товарене на строителни отпадъци, земни маси и други инертни материали.

Изграждане язовирни стени и водопроводни мрежи в Сапарева баня

Друга дейност, която фирма Сима извършва, това е изграждането на язовирни стени, канализационни и водопроводни мрежи. Язовирните стени са съоръжения, които предпазват от наводнения, като безпрепятствено провеждат речните води. Сима град Сапарева баня предлага проектиране и изпълнение на канализационни и водопроводни мрежи. Дружеството разполага с модерно оборудване и достатъчно квалифицирани кадри за изграждането на мрежите.

Бояджийски и строителни услуги от Сима ООД Сапарева баня

Сима развива дейност в областта на строителството и предлага бояджийски и строителни услуги. Извършваните от нас услуги за с гарантирано високо качество и на разумни цена. Компанията разполага с майстори бояджии и строители с богат професионален опит. Професионалните машини, четки, валяци, техника и инструменти са професионални и са производство на известни фирми.

Нашата цел е клиентът да е доволен от изпълнението на поетите от нас ангажименти, затова предлага честност, професионализъм, коректност и спазване на уговорените срокове.

Ключови думи:
Сима ООД, производство бетон Сапарева баня, производство бетонови изделия Сапарева баня, земно изкопни работи Сапарева баня, транспортни услуги Сапарева баня, транспорт земни маси Сапарева баня, изграждане язовирни стени Сапарева баня, изграждане водопроводни мрежи Сапарева баня, бояджийски услуги Сапарева баня, строителни услуги Сапарева баня, строителство Сапарева баня, производството бетонови разтвори Сапарева баня, изземване земни маси Сапарева баня, Sima OOD
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ
Тази страница е
посетена 8324 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории