ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Производство Производство врати СИМА 98
СИМА 98
СИМА 98
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
>> Прозорци
>> Врати за баня
>> Блиндирани врати
>> Масивни врати
>> Интериорни врати
>> Врати
>> Продукти
>> Услуги
дейност: Производство / Производство врати
населено място: град Шумен / Боян Българанов 1
Адрес: ул. "Бели Лом" №26
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ ОФИСИ ПАРТНЬОРИ КАРТА

СИМА 98 - ПРОИЗВОДСТВО ВРАТИ МЕБЕЛИ ПРОЗОРЦИ ШУМЕН

Фирма Сима 98 ООД е с предмет на дейност производство на различни видове врати: фурнировани , блиндирани, масивни, ламинатни, крафтмастър, а също така произвежда и прозорци, хотелско, офис, ресторантско обзавеждане, кухни и мебели. Офисът на дружеството се намира в град Шумен.

Фирма СИМА 98 ООД е създадена през 1998 година в гр. Шумен и е наследник на СТАР ХОУМ ООД. Основатели и на двете дружества са Марияна Йотова и Ивайло Йотов. Фирмата е с предмет на дейност производство на врати - фурнировани , блиндирани, масивни, ламинатни, крафтмастър,както и прозорци, хотелско, офис, ресторантско обзавеждане, кухни и мебели. През 1994г. организацията започва дейността си като излиза на пазара с производство на мебели за дома и офиса. С течение на времето се утвърждава като качествен производител в областта, като засилва позициите си в производството на врати. В резултат на усилената си и качествена работа организацията през 2004г. се сдобива със собствена производствена база разположена на 8000м2 , като производствената площ заема 2 500м2 , а складовете и помощните помещения – 1500м2. СИМА 98 ООД е една от фирмите основатели на Националната асоциация -  Български врати и прозорци и е негов редовен член.

Производствения процес е обезпечен с налично високотехнологично оборудване, квалифицирани специалисти в областта, мениджърски екип с многогодишен опит и качествени материали. Използва се естествена дървесина от чам, бук, дъб, махагон и др., съответните фурнири и богата палитра от байцове и лакове, които са безвредни за човека и околната среда. От началото на месец юли 2006г. е пуснат в редовна експлоатация обработващ център с Централно Програмно Управление, марка WEEKE ( група Хомак – Германия ). Това позволи да се увеличи обема на произведената продукция в пъти и значително да се подобри качеството й. СИМА – 98 ООД има опит с изработването на врати и мебели както за големи обекти ( хотели, жилищни кооперации ), така и за отделни бутикови обекти. Фирмата предлага изпълнение на персонални проекти ,включително и тяхното разработване.

Ключови думи:
Сима 98 ООД, ПРОИЗВОДСТВО ВРАТИ МЕБЕЛИ ПРОЗОРЦИ ШУМЕН, SIMA 98, ПРОИЗВОДСТВО ВРАТИ, интериорни врати Шумен, масивни врати Шумен, блиндирани врати Шумен, врати баня Шумен, трислойна дървена дограма Шумен, мебели Шумен, изпълнениe персонални проекти мебели Шумен
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ
Тази страница е
посетена 18343 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории