ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Хранителни продукти и храни Растителни масла и мазнини СИ КО ООД
СИ КО ООД
СИ КО ООД
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
дейност: Хранителни продукти и храни / Растителни масла и мазнини
населено място: Плевен - област / Община Долна Митрополия
Адрес: гр. Долна Митрополия, Стопански двор
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ КОНТАКТИ УПРАВЛЕНИВ НА КАЧЕСТВОТО КАРТА

СИ КО ООД - Производство белен слънчоглед Долна Митрополия

СИ КО ООД е дружество в град Долна Митропиля основано през 2006 година като фамилна компания за производство и търговия с белен слънчоглед.

СИ КО ООД - Производство белен слънчоглед Долна МитрополияСИ КО ООД е дружество за производство и търговия с белен слънчоглед в град Долна Митропиля, основано през 2006 година.

Си Ко разполага със собствена складова база на територията на град Долна Митрополия, в която се поддържа постоянна температура, лаборанти работещи в дружествот осъществяват постоянен контрол на суровините и готовата продукция. Освен със съвременните поточни линии за белене на слънчоглед, компанията разполага и с един каменоотделител, който се намира в началото на производствените линии и който основно разпознава камъни и други чужди тела в суровината, които според цвета на семето разпознават негодните семена или развалени такива. Дружеството разполага и с рентгенов сортировач, от който директно излиза готовия продукт. Той финализира процеса, като освен малки камъчета, злато, дърво, открива и стъкла.

Производство белен слънчоглед от СИ КО ООД, Долна Митрополия

СИ КО ООД е специализирана в производство на белено слънчогледово семе, чипс, нерафинирано олио, кюспе и люспа. Беленият слънчоглед е продукт предназначен за хранително вкусовата промишленост . Използва се и като добавка при производството на хляб. Изходната суровина преминава входящ контрол, почистване и сортиране по размер. След това се взема проба за качествени показатели и при положителен резултат се допуска за производство.

Търговия с белен слънчоглед от СИ КО ООД в град Долна Митрополия

Си Ко ООД е дружество в град Долна Митропиля основано през 2006 година като фамилна компания за производство и търговия с белен слънчоглед. Приоритетни пазари са страни като Холандия,  Англия, Германия и Испания, но работим успешно с всички страни в ЕС.

Линията за производство на белен слънчоглед в СИ КО ООД притежава всички необходими машини и устройства, гарантиращи изискванията на клиентите от хранителната индустрия. От всяка опаковка, по време на процеса на пълнене на готовия продукт се взема пробаслужеща за доказателство за качеството на партидата. Всяка партида се придружава от спецификация, опаковачен лист и сертификат за качество.

Ключови думи:
СИ КО ООД, SI KO LTD, производство белено слънчогледово семе в долна митрополия, производство белен слъчоглед Долна Митрополия, производство чипс Долна Митрополия, нерафинирано олио Долна Митрополия, производство кюспе Долна Митрополия, производство люспа Долна Митрополия, белен слънчоглед първо качество, начупено слънчогледово семе Долна Митрополия, нерафинирано олио Долна Митрополия
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ
Тази страница е
посетена 13628 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории