ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Транспорт и спедиция Международен транспорт Шампион Юммас Мюзеям Незир
Шампион Юммас Мюзеям Незир
Шампион Юммас Мюзеям Незир
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
дейност: Транспорт и спедиция / Международен транспорт
населено място: Разград - област / Община Исперих
Адрес: гр. Исперих, Автогарата
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ КОНТАКТИ САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ КАРТА

Шампион Юммас Мюзеям Незир - Международен транспорт в Исперих

Шампион Юммас Мюзеям Незир извършва международен транспорт, спедиция, превоз на комплектни товари и групажни пратки. Фирмата се намира в град Исперих.

Шампион Юммас Мюзеям Незир е фирма в град Исперих, която предлага международен транспорт и спедиция на групажни пратки и комплектни товари.

Дружеството извършва превоз както на комплектни товари, така и на групажни пратки, като осигурява навременна доставка. Основната цел на фирмата е насочена към максималното задоволяване нуждите на своите клиенти, кактои и повишаване качеството на транспортните услуги, които предлага. Шампион Юммас Мюзеям Незир извършва и продажба на самолетни билети.

Международен транспорт и спедиция на товари в град Исперих

Освен в страната, Шампион Юммас Мюзеям Незир извършва международен транспорт и спедиция на товари в Турция и цяла Европа. Компанията разполага с квалифицирани шофьори, които имат богат и дългогодишен опит в международния транспорт. Основната цел на Шампион Юммас Мюзеям Незир е максималното задоволяване на нуждите на своите постоянни партньори, както и набиране на нови клиенти. Дружеството извършва спедиция на международни и вътрешни превози.

В съответствие с вътрешно-европейския пазар, Шампион Юммас Мюзеям Незир налага висок професионализъм при изпълнението на услугите, които предлага, както и бърз и безопасен транспорт на Вашите товари. Фирмата предлага следните спедиторски услуги за своите клиенти: Оработка на генерални и извънгабаритни товари, изготвяне на документация, вътрешни превози на стоки.

Транспорт на комплектни товари от Шампион Юммас Мюзеям Незир в Исперих

Шампион Юммас Мюзеям Незир извършва транспорт на комплектни товари с и ежедневна информация за местонахождението на Вашият товар и точно уточнени срокове за доставка. Нашите автомобили разполагат с полуремаркета с дължина. В зависимост от вида на товара и от броя на палетите, товарите се делят на групажни и комплектни. Палетите могат да бъдат с различни размери.

Превоз на групажни пратки от Шампион Юммас Мюзеям Незир в Исперих

Компанията за международен транспорт Шампион Юммас Мюзеям Незир извършва превоз на групажни пратки в страната и чужбина. Групажните пратки могат да се комбинира с друга стока или товар, като: палети със стандартни или нестандартни размери, ролки или връзки с метали. Грунажните пратки са товари, заемащи част от линейните метри, кубатурата или тонажа на съответният товарен автомобил. В зависимост от параметрите на товара, който искате да превозим, ние преценяваме как най-безопасно и бързо да бъде превозен той.

Ключови думи:
Шампион Юммас Мюзеям Незир, международен транспорт Исперих, превоз групажни пратки Исперих, транспорт комплектни товари Исперих, транспорт Исперих, спедиция товари Исперих, транспортни услуги Исперих, транспортни услуги Турция, транспортни услуги Европа, транспортни услуги България, туризъм Исперих, продажба самолетни билети Исперих, Shampion Yummas Myuzeqm Nezir
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ
Тази страница е
посетена 7045 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории