ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Услуги Стъкларски услуги Сергей Петров Л П
Сергей Петров Л П
Сергей Петров Л П
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
дейност: Услуги / Стъкларски услуги
населено място: град София / Околовръстен Път
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
ИНФОРМАЦИЯ КОНТАКТИ ПРОИЗВОДСТВО КАРТА

Сергей Петров Л П - Производство и търговия стъклени изделия София

Сергей Петров Л П извършва производството и продажба на стъклени изделия като стъклопакети, декоративни стъкла, огледала, стъкла за мебели, бронирани стъкла. Фирмата предлага и противоудърно фолио и алуминиева дограма в София.

Сергей Петров Л П е фирма в град София, която се занимава с производството и търговията на стъклени изделия както и на противоудърно фолио и алуминиева дограма.

Продажба на стъклени изделия от Сергей Петров Л П София

Сергей Петров Л П е фирма с основна дейност производство и търговия на стъклени изделия като: декоративни стъкла, стъклопакети, стъкла  за маси, мебели, интериорни врати и други. Компанията ни предлага и алуминиева дограма, противоударно фолио, бронирани стъкла и още много продукти продукти.

Производство и продажба огледала и стъклопакети в град София

Фирма Сергей Петров Л П се занимава с производство и продажба на огледала и стъклопакети. Огледалата, които предлага дружеството са с нестандартни и класически форми. Намират приложение във фитнес зали, бани, ресторанти, заведение и други места.

Стъклопакетът представлява херметически затворена конструкция, изградена от 2 или повече стъкла, които по желание на клиента могат да са с различна дебелина и вид.

Бронирани стъкла от Сергей Петров Л П, София

Сергей Петров Л П е фирма разположена в град София, която извършва производство и продажба н абронирани стъкла. Тези стъкла се употребяват предимно за защита в заложни къщи, банки, касови възли и други подобни помещения. При нас ще намерите стъкла с различна дебелина, нюанси и цветове.

Производство стъкла за мебели от Сергей Петров Л П, София

Сергей Петров Л П извършва производство на както на стъкла за мебели, така и на стъклени мебели. Част от продуктовата ни гама включва етажерки, масички, поставки, бар – плотове и други интересни дизайнерски артикули. Компанията ни има възможност да изпълни всяка поръчка по проект на клиента. През годините на съществуване на фирмата успяхме да подобрим качеството и да натрупаме опит, разширихме дейността си и оборудването, с цел да да удовлетворим желанията и потребностите на хората.

Алуминиева дограма от Сергей Петров Л П

Сергей Петров Л П предлага алуминиевата дограма с изключително високо качество. Дограмата, която предлагаме се използва предимно за вътрешни прозорци и врати, както и при остъкляването на административни сгради и офиси. По отношение на AL дограма ние ви предлагаме хоризонтален и вертикален вариант и богата цветова гама.

Проитивоудърно фолио от Сергей Петров Л П

Фирма Сергей Петров Л П в град София предлага за своите клиенти противоудърно фолио. Този вид фолио се произвежда и предлага с цел безопасност и сигурност на сгради. Монтажа на фолиота се извършва от монтажници, специализирали в тази област, тъй като се различават доста от обикновеното фолио.

Ключови думи:
Сергей, Петров, Л, П, извършва, производството, и, продажба, на, стъклени, изделия, като, стъклопакети,, декоративни, стъкла,, огледала,, стъкла, за, мебели,, бронирани, стъкла., Фирмата, предлага, и, противоудърно, фолио, и, алуминиева, дограма, в, София.
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ

Тази страница е
посетена 4466 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории