ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Инсталации, техника Електрически инсталации, техника СЕБА КМТ БЪЛГАРИЯ
СЕБА КМТ БЪЛГАРИЯ
СЕБА КМТ БЪЛГАРИЯ
ПРОДУКТИ
Системи
Откриване на водни течове
дейност: Инсталации, техника / Електрически инсталации, техника
населено място: град София / Слатина
Адрес: бул. "Ситняково" №35 , ет. 1, офис 3
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ АДРЕС СЕРВИЗ КАРТА

СЕБА КМТ БЪЛГАРИЯ - Апаратура за диагностика и трасиране на кабели и тръбопроводи в София

Фирма СЕБА КМТ БЪЛГАРИЯ предлага апаратура за диагностика,откриване на повреди и трасиране на положени в земята кабели и тръбопроводи.Офисът на компанията се намира в град София.

Фирма СЕБА КМТ е световен лидер в създаването на нови технологии и производството на апаратура за диагностика, откриванене на повреди и трасиране на положени в земята кабели и тръбопроводи. Наши представителства и агенти можете да откриете в повече от 120 държави по целия свят.

Нашите продукти Ви позволяват бързо и точно да диагностицирате и локализирате повреди по подземни съоръжения за да повишите надеждността на вашата мрежа. Нашите ежегодни семинари и трениривъчни програми позволяват да сте винаги информирани за всички новости. 24 часовата ни горещта линия ви дава подкрепа и съдействие 365 дни в годината.

Ние полагаме всички усилия за създаване на модерни уреди за диагностика и тестване за да помогнем за оптимизиране на работата на вашата комуникационна мрежа.

За да сте сигурни, че можете да свършите вашата работа ефективно! В нашият сервиз се извършва ремонт и диагностика на всички апарати произведени от фирма.SEBA КМТ. Постоянният контакт с всички отдели на фирмата осигурява оптимално техническо Know-How и регулярна доставка на резервни части. Сервизните ниинженери са обучени от отдела за разработки още при създаването на всеки един нов продукт, по този начин се осигурява ефективно сервизно обслужване още от първия ден.Обръщайте се винаги към нашият сервиз. Използваните от нас оригинални резервни части и висококвалифицирания ни персонал гарантират, че вашите SEBA КМТ апарати ще останат SEBA КМТ апарати и за в бъдеще.

Периодичното сервизно обслужване на вашата лабораторна кола предотвратява веоятността за появата на повреда по време на работа, което винаги води до нежелани последици и забавяния. Ако все пак такава повреда настъпи вашият сервизен договор ви дава сигурността, че ние ще отстраним проблема във възможно най - кратък срок.

 

Ключови думи:
СЕБА КМТ БЪЛГАРИЯ,ПРОДАЖБА АПАРАТУРА ДИАГНОСТИКА СОФИЯ,апаратура откриване течове София.АПАРАТУРА ОТКРИВАНЕ ПОВРЕДИ КАБЕЛИ СОФИЯ,АПАРАТУРА ТРАСИРАНЕ ЗЕМЯТА КАБЕЛИ СОФИЯ,АПАРАТУРА ТРАСИРАНЕ ТРЪБОПРОВОДИ СОФИЯ,
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ


Тази страница е
посетена 11005 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории