ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Услуги Счетоводни услуги Счетоводна кантора Надежда
Счетоводна кантора Надежда
Счетоводна кантора Надежда
ПРОДУКТИ
дейност: Услуги / Счетоводни услуги
населено място: Велико Търново - област / Община Свищов
Адрес: ул. Димитър Шишманов 4
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ АДРЕС УСЛУГИ КАРТА

Счетоводна кантора Надежда - Счетоводни и одиторски услуги в Свищов

Счетоводна кантора Надежда предлага абонаментно счетоводно обслужване, данъчни консултации, годишно счетоводно приключване, финансови отчети и ТРЗ в Свищов

Счетоводна кантора Надежда се намира в град Свищов. Кантората предлага на своите клиенти абонаментно счетоводно обслужване, данъчни консултации, годишно счетоводно приключване, финансови отчети и ТРЗ.

Абонаментно обслужване от Счетоводна кантора Надежда Свищов

Счетоводна кантора Надежда предлага абонаментно обслужване, което гарантира цялостна защита на интересите на Вашата фирмата пред всички институции по повод воденето на нейното счетоводство, съгласно Закона за счетоводството, Закона за данък върху добавената стойност и приложимите Счетоводни Стандарти. Фирмата извършва изготвяне на ежемесечни справки по Закона за ДДС, изготвяне на ведомости за работни заплати, изготвяне на Годишен счетоводен отчет и приложения, съгласно Закона за счетоводството и Счетоводните стандарти.

Годишно счетоводно приключване от Счетоводна кантора Надежда Свищов

Фирми, които не са регистрирани по ДДС и нямат персонал могат да се водят водят текущо счетоводство, а използват услугите на счетоводител само за отчитане на годината. Счетоводна кантора Надежда в град Свищов Ви предлага услугата Годишно счетоводно приключване. Тази услуга покрива всички законови изисквания за администрирането на Вашата компания от гледна точка на Закона за корпоративното подоходно облагане, Закона за счетоводството, приложимите счетоводни стандарти, Закона за статистиката и Закона за данъците върху доходите на физическите лица.

ТРЗ И Личен състав от Счетоводна кантора Надежда Свищов

Счетоводна кантора Надежда в град Свищов предоставя експертни счетоводни услуги при отчитане, водене и обработка на дейностите свързани с ТРЗ и Личен състав:

  • Изготвяне и регистриране в НАП на трудови договори, допълнителни споразумения и заповеди за прекратяване на трудови договори
  • Изготвяне на служебни бележки, граждански договори и сметки за изплатени суми
  • Подаване на Декларации 1 и 6
  • Носене на болнични листове в НОИ
  • Попълване на осигурителни и трудови книжки и заверка на осигурителен стаж
  • Изготвяне на платежните документи за разплащания към бюджета
  • Изготвяне на служебни бележки, ведомости за заплати, изчисляване на болнични, отпуски
  • Представяне на информация за осигурените лица в регистъра на НОИ

Данъчни консултации от Счетоводна кантора Надежда Свищов

В Счетоводна кантора Надежда клиентите получават компетентни и бързи консултации по текущи данъчни и счетоводни въпроси, ние се стремим да следим всички промени и новости в данъчното и счетоводно законодателство, както и да  консултираме клиентите си по други финансово-счетоводни казуси. В кантората се предлага професионално и модерно счетоводно обслужване. Счетоводна кантора Надежда работи със счетоводен софтуер, който дава възможност за точна и оперативна информация за предоставяне пред клиента. Информация , която следва да се изпраща  в НСИ, НОИ, НАП и други инстанции се подава по електронен път. Ние извършваме не само задължителните плащания на данъци и осигуровки, но и други разплащания към контрагенти на наши клиенти.

Финансови отчети от Счетоводна кантора Надежда Свищов

Счетоводна Кантора Надежда в град Свищов извършва финансови отчети. Кантората държи на индивидуалния подход към своите клиенти. Ние гарантираме конфендиционалност относно запазването на информацията за клиенти избрали да използват нашите услуги. Цените ни са на най-добрите нива, които само една специализирана и голяма кантора може да си позволи.

Ако искате да започнете да развивате бизнес, да разширите съществуващ такъв или да оптимизирате разходите си за заплати, данъци и осигуровки, обърнете се към консултанти на счетоводна кантора Надежда в областта осигурителното,трудовото и данъчното законодателство.

Ключови думи:
счетоводна къща Свищов, счетоводни услуги Свищов, данъчни консултации Свищов, абонаментно счетоводно обслужване Свищов, годишно счетоводно приключване Сичщов, финансови отчети Свищов, счетоводна кантора Свищов
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ

Тази страница е
посетена 5679 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории