ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Услуги Счетоводни услуги Счетоводна кантора Гранд Консулт
Счетоводна кантора Гранд Консулт
Счетоводна кантора Гранд Консулт
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
Регистрации
дейност: Услуги / Счетоводни услуги
населено място: град София / Овча Купел
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ КОНТАКТИ СЧЕТОВОДНИ УСЛУГИ КАРТА

Гранд Консулт - Счетоводни услуги в Овча Купел

Гранд Консулт предлага пълно счетоводно обслужване, годишно счетоводно приключване, счетоводни услуги, ТРЗ състав и административни услуги.

Счетоводна кантора Гранд Консулт - Счетоводни услуги в Овча КупелГранд Консулт е Счетоводна кантора в Овча купел. Гранд Консулт предлага цялостно счетоводно обслужване за вашата фирма. Ако търсите професионалисти в областта изберете нас. Счетоводната кантора предлага: счетоводно обслужване, годишно счетоводно приключване, личен и ТРЗ състав и административни услуги. Счетоводна къща Гранд Консулт ЕООД извършва професионално и висококачествено счетоводно обслужване, съчетано с компетентни и надеждни консултации. Счетоводната кантора предлага обслужване на физически и юридически лица (ЕТ, ЕООД, ООД, АД, СД и др.).

Пълно счетоводно обслужване от Гранд Консулт в град София, Овча Купел

Гранд Консулт предлага пълно счетоводно обслужване за физически и юридически лица в град София, Овча Купел. Пълното счетоводно обслужване включва: оперативно водене и приключване на счетоводната отчетност, съставяне на вторични и осчетоводяване на първични счетоводни документи, начисляване и изготвяне на платежни документи, представяне и изготвяне на справки-декларации по ЗДДС пред данъчната служба.

ТРЗ и личен състав от Гранд Консулт в град София, Овча Купел

Счетоводна кантора Гранд Консулт предлага услуги по всички видове личен и ТРЗ състав дейности. Услугите, които нашият ТРЗ и личен състав извършва са: изготвяне и регистриране в НАП на трудови договори, допълнителни споразумения и заповеди, за прекратяване на трудови договори, изчисляване на отпуски и болнични, попълване на осигурителни и трудови книжки и извършване на заверка за осигурителен стаж. Клиентите на Гранд Консулт получават индивидуално внимание, компетентни съвети и изрядна счетоводна документация.

Данъчни консултации от Гранд Консулт в град София, Овча Купел

В Счетоводна кантора Гранд Консулт в град София, клиентите получават компетентни и бързи консултации по текущи данъчни и счетоводни въпроси, ние се стремим да следим всички промени и новости в данъчното и счетоводно законодателство, както и да  консултираме клиентите си по други финансово-счетоводни казуси. В кантората се предлага професионално и съвременно счетоводно обслужване. Гранд Консулт работи със счетоводен софтуер, който дава възможност за точна и оперативна информация за предоставяне пред клиента.

Ако искате да започнете да развивате бизнес, да разширите съществуващ такъв или да оптимизирате разходите си за заплати, данъци и осигуровки, обърнете се към консултанти на Гранд Консулт в областта осигурителното,трудовото и данъчното законодателство.

Административни услуги от Гранд Консулт в град София, Овча Купел

Административните услуги, предлагани от Гранд Консулт са: подаване на документи до различни институции, събиране на документи от клиента, издаване на документи за липса или наличие на данъчни задължения и други.

Счетоводна кантора Гранд Консулт извършва финансово - счетоводното обслужване на физически и юридически лица. Основната цел на нашият екип е да предложим счетоводно обслужване с перфектно качество и на добро ниво. Успехът на нашите клиенти е основна грижа за Гранд Консулт, съществуваща възможност и определена цел.

Ключови думи:
Счетоводна кантора Гранд Консулт
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ
Тази страница е
посетена 8991 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории