ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Медицина и здравеопазване Специализирани болници СБР САПАРЕВА БАНЯ
СБР САПАРЕВА БАНЯ
СБР САПАРЕВА БАНЯ
ДЕЙНОСТИ
>> Лечения
дейност: Медицина и здравеопазване / Специализирани болници
населено място: Кюстендил - област / Община Сапарева баня
Адрес: гр. Сапарева баня , ул. "Серафим Йорданов" №1
E-mail: използвай бутона изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ ОФИСИ ПАРТНЬОРИ КАРТА

СБР САПАРЕВА БАНЯ - Специализирана болница за рехабилитация в Сапарева баня

В СПЕЦИАЛИЗИРАНА БОЛНИЦА ЗА РЕХАБИЛИТАЦИЯ-САПАРЕВА БАНЯ се прилага лечение на заболявания на опорно-двигателния апарат, периферната нервна система от възпалително, дегенеративно и травматично естество, заболявания на кожата. СБР САПАРЕВА БАНЯ има договор с НЗОК. Предлага се също свободен престой. Болницата се намира в град Сепарева Баня, Кюстендил.

В гр. Сепарева баня в Специализирана болница за рехабилитации се извършват лечения на заболявания на опорно-двигателния апарат, периферна нервна система, заболявания на кожата и много други. СБР има сключен договор със Здравната каса и работи по програмата на Националния осигурителен институт за профилактика и рехабилитация в Spa центрове на осигурените лица, клинични пътеки. На своите пациени предлагаме и свободен престой с прекрасни условия за почивка  и туризъм и възможност за ползване на минарална вода в три направления – лечебно, топлинно и атракционно.

Хората  които посрещаме в санаториума предимно са с оплаквания като артрити, артрози, възпалителни и дегенеративни заболявания на ставите, травми, състояния след счупвания, хернии, дископатии, полиневропатии, заболявания на кожата, възпалителни заболявания на женските полови органи, - рехабилитация след мозъчни инсулти и други.

На хората избрали да ни посетят предлагаме водолечение, калолечение, лечение с луга, физиотерапии, механотерапия и лечебна физкултура. Освен това  могат да се възползват от минерален душ, вътрешен и външен басейн вани с  минерална вода, вани с подводен масаж и много други развлечения подпомагащи за тяхното здраве. Материалната ни база е много добре поддържана, отговаряща на всички изисквания и оборудвана с всичко необходимо, така че на пациентите ни да не им липсва нищо и да усетят топлината и доброто отношение на нашите специалисти.

Ключови думи:
СБР САПАРЕВА БАНЯ, болница Сапарева баня, лечение ставни заболявания Сапарева баня, рехабилитация Сапарева баня, лечение заболявания ОДА Сапарева баня, лечение рехабилитация Сапарева баня, болница рехабилитация Сапарева баня, рехабилитация НЗОК Сапарева баня, лечения заболявания опорно двигателен апарат Сапарева баня, рехабилитации Сапарева баня, лечение кожни заболявания Сапарева баня, лечение дискова херния Сапарева баня лечение възпалителни заболявания Сапарева баня, Санаториум Сапарева баня
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ
Тази страница е
посетена 32474 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории