ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Медицина и здравеопазване Специализирани болници СБОБАЛ Варна
СБОБАЛ Варна
СБОБАЛ Варна
УСЛУГИ
Дежурен кабинет
Кабинет за рефракция
Лазерен сектор
Глаукомен кабинет
Детски кабинети
Стационар
дейност: Медицина и здравеопазване / Специализирани болници
населено място: град Варна / Идеален център
Адрес: ул. Дойран 15
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ АДРЕС СПЕЦИАЛИСТИ КАРТА

СБОБАЛ Варна - Специализирана очна болница в град Варна

СБОБАЛ е Специализирана болница по очни болести за активно лечение в град Варна за оперативно лечение на катаракта, глаукома и диабетна ретинопатия. В клиниката се извършва и лазерна корекция на зрението и лечение на страбизъм.

Специализирана болница по очни болести град Варна

Специализирана болница по очни болести за активно лечение в град Варна е единственото по рода си общинско лечебно заведение за специализирана помощ в областта на офталмологията на територията на България. В болничното заведение се извършва диагностична, лечебна, хирургична и консултативна помощ на всички очни заболявания и проблеми свързани с очите.

Специализирана очна болница град Варна предлага диагностика, лечение и микрохирургия на очите във Варна. Предлага се лечение на катаракта, лазерна корекция на зрението, диабетната ретинопатия и глаукома.

Оперативно лечение на очни заболявания от СБОБАЛ Варна

Оперативното лечение на очни заболявания в СБОБАЛ Варна се извършва в модерни, съвременно оборудвани операционни зали с апаратура за безшевно и безкръвно лечение на заболявания като: глаукома, катаракта (вътрешно перде), дегенерация на макулата и диабетна ретинопатия. Базата разполага с един от най-модерните лазерни кабинети за лечение и модерна диагностика.

Лечение на катаракта от СБОБАЛ Варна

Катарактата или перде на окото е най-честата очна операция. Специалистите от СБОБАЛ Варна притежава богат хирургически опит в тази област. Симптомите на това заболяване в началото са проблеми при четене и шофиране, а при по-късен етап и затрудняване при разпознаването на лица и предмети. Лечението на катаракта се осъществява, чрез операция, представляваща премахване на леща – увредена и потъмнена, и поставяне на нова.

Лечение на глаукома от СБОБАЛ Варна

В СБОБАЛ град Варна се извършва лечение на гаукома. Това е очно заболяване, при което вътреочното налягане уврежда зрителния нерв. Глаукомата бива: с ниско очно налягане, закритоъгълна и откритоъгълна. Откритоъгълната глаукома е коварно заболяване, което протича без симптоми. За закритоъгълната глаукома протича със рязко намаляване на зрението и силни болки. Пациентите разбират за проблема в случай при рутинен или профилактичен очен преглед. При ранно откриване на това заболяване се постига успешно лечение.

Лечение диабетна ретинопатия от СБОБАЛ Варна

В Специализирана болница по очни болести за активно лечение Варна работи екип от висококвалифицирнаи специалисти за лечение на диабетна ретинопатия.

Диабетна ретинопатия е заболяване, което засяга най-вече ретината при диабетиците. Вероятността да се развие това заболяване е в зависимост от колко време пациентът е с диабет. Специалистите от СБОБАЛ Варна съветваме хората страдащи от диабет, редовно да посещават очен лекар и проверяват своята ретина. В случай на оплаквания от замъглено зрение или виждане на плаващи точки, болестта трябва да се разгледа по-обстойно.

Лазерна корекция от СБОБАЛ Варна

СБОБАЛ Варна извършва лазерна корекция при: късогледство, далекогледство и астигматизъм с помощта на съвременен лазер. Предимствата тази корекция са: дългосрочни и гарантирани резултати, независимост от носене на контактни лещи и очила. Лечението, чрез лазер протича безболезнено, леко и бързо. Процедурата е с продължителност по малко от 30 минути.

Лечение на стабизъм от СБОБАЛ Варна

В СБОБАЛ град Варна се извършва лечение на стабизъм (Кривогледство). Това е нарушаване на правилното положение на очите, при което имам отклонение на едното или на двете очи посменно при поглед напред. Страбизъм е заболяване, при което зрителната ос на едно от очите се отклонява. Стабизмът не е само козметичен недостатък, а е функционално разстройство на зрителния апарат със сензорни и моторни смущения.

При кривогледството сливане на образите не се осъществява. За да се предпази мозъкът от двойни образи изключва образа от отклоненото око.

Ключови думи:
специализирана болница очни болести Варна, лечение глаукома Варна, лечение катаракта Варна, лазерно лечение очи Варна, лечение стабизъм Варна, лечение крвогледство Варна, оперативно лечение очно болести Варна, лечение очни болести Варна, очна клиника Варна, лечение вътрешно перде Варна, очна болница Варна
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ


Тази страница е
посетена 19388 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории