ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Медицина и здравеопазване Медицински центрове СБДПЛПФЗР Радунци
СБДПЛПФЗР Радунци
СБДПЛПФЗР Радунци
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
дейност: Медицина и здравеопазване / Медицински центрове
населено място: Стара Загора - област / Община Мъглиж
Адрес: с. Радунци ул. Царица Йоанна 1
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ КОНТАКТИ ОТДЕЛЕНИЯ КАРТА

СБДПЛПФЗР Радунци - Лечение пневмо-фтизиатрични заболявания в Радунци, Стара Загора

СБДПЛПФЗР Радунци е специализирана болница за долекуване и продължително лечение на пневмо-фтизиатрични заболявания и рехабилитация в село Радунци. Болницата разполага с приемно-консултативен кабинет, кабинет по функционална медицина за изследване на дишането и сърдечно-съдовата система, рентгенов кабинет за образна диагностика и клинична лаборатория.

Специализирана болница СБДПЛПФЗР Радунци

СБДПЛПФЗР Радунци е специализирана болница за лечение на извънбелодробна и белодробна туберкулоза и хронични белодробни заболявания в село Радунци, област Стара Загора. Болницата разполага със стационарен и административен блок и аптека.

Лечение пневмо-фтизиатрични заболявания СБДПЛПФЗР Радунци

СБДПЛПФЗР Радунци е специализирано болнично заведение за долекуване и продължително лечение на пневмо-фтизиатрични заболявания и рехабилитация в село Радунци.

Диагностичният блок включва манипулационна и стая за санитарна обработка на новодошлите пациенти, клинична и миркобиологична лаборатория, кабинет за изследвания на сърдечно-съдовата и дихателната система на пациентите, отделение по образна диагностика оборудвано с ехограф и рентген.

Белодробна болница СБДПЛПФЗР Радунци, Стара Загора

СБДПЛПФЗР Радунци е специализирана белодробна болница намираща се в село Радунци, област Стара Загора.

Стационарният блок разполага с отделение за кратко и продължително лечение на заболявания на белите дробове и отделение за лечение на туберколоза. Легловата база е разделена за пациенти с извънбелодробна и белодробна туберколоза. Общият брой на леглата в болницата е 90.

СБДПЛПФЗР Радунци разполага с аптека, която е създадена с цел да улесни пациентите и работата на лекарите в лечебното заведение. Аптеката разполага с количества и видове лекарства необходими за лечението на болните.

Административният блок в СБДПЛПФЗР Радунци включва: финансов отдел, администрация, обслужващ персонал, санитарен блок и стерилизация.

В Специализирана болница Радунци работят квалифицирани лекари и специалисти, разполагащи със сигурна, бърза, съвременна и надеждна система за лечение на извънбелодробна и белодробна туберкулоза и хронични белодробни заболявания.

Ключови думи:
специализирана болница Радунци, лечение пневмо фтизиатрични заболявания Радунци, белодробна болница Стара Загора, медицински център Радунци Стара Загора, специализирана болница Стара Загора, болница Радунци Стара Загора, лечение туберкулоза Стара Загора, лечение белодробни заболявания Стара Загора
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ


Тази страница е
посетена 14080 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории