ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Мебели и обзавеждане Обзавеждане, оборудване за кухни Съни
Съни
Съни
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
дейност: Мебели и обзавеждане / Обзавеждане, оборудване за кухни
населено място: град Кюстендил / Бузлуджа
Адрес: бул. Македония 24, бл.52, вх.А, ап.6
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ АДРЕС КЛИЕНТИ КАРТА

Съни - Професионално кухненско оборудване в Кюстендил

Фирма Съни ЕООД град Кюстендил е с основна дейност производство и монтаж на оборудване от неръждаема стомана, подходящо за хотели и заведения.

Производство на професионално кухненско оборудване в Кюстендил

Съни ЕООД град Кюстендил е фирма, извършваща производство и монтаж на оборудване от неръждаема стомана. Продуктите, които произвеждаме са подходящи за заведения и хотели.

Оборудване от неръждаема стомана от фирма Съни град Кюстендил

Фирма Съни ЕООД град Кюстендил е с основна дейност проектиране и производство на оборудване за хотели, ресторанти, патронажи, социални домове и детски градини. Продуктите, които произвежда Съни са изцяло от неръждаема стомана. Част от производството включва продукти като: стелажи, шкафове, мивки, отопляеми шкафове, маси, колички за сервиране, аспираторни чадъри

Оборудване за заведения и хотели от Съни ЕООД град Кюстендил

В продуктовата гама на Съни ЕООД ще намерите голямо разнообразие от оборудване за заведение. Ние произвеждаме и предлагаме: конвектомати, печки, машини за първоначална обработка на храни, хладилници, тигани, тенджери и много други стоки. Съни изготвя индивидуални проекти за оборудване в зависимост от изискванията на клиента. Комплексното кухненско оборудване включва: вградени мивки, хладилни витрини, маси за рязане, готварски печки и камини.

Монтаж на оборудване за заведения и хотели от Съни ЕООД

Съни ЕООД град Кюстендил предлага на своите клиенти монтаж на избраното от тях оборудване. Монтажът се извършва от квалифицирани кадри, който провеждат инструктаж за работата с оборудването. Сроковете за доставка и монтаж са съобразени с изискванията и нуждите на клиента.

Нашата цел, като производител на оборудване за хотели, ресторанти и детски градини е да помогнем на клиента да се сдобие с необходимо оборудване от един доставчик. По този начин, ние спестяваме средства и време на клиента.

Ключови думи:
оборудване неръждаема стомана Кюстендил, оборудване заведения Кюстендил, оборудване хотели Кюстендил, монтаж оборудване заведения Кюстендил, Кухненско оборудване Кюстендил, производство обзавеждане неръждаема стомана Кюстендил, производство ресторантско обзавеждане Кюстендил, производство изделия неръждаема стомана Кюстендил, производство оборудване заведения Кюстендил, монтаж хотелско обзавеждане Кюстендил, професионално оборудване кухни Кюстендил, оборудване кухни ресторанти Кюстендил
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ

Тази страница е
посетена 10144 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории