ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Автомобили Авточасти-аксесоари СЪНИ 84
СЪНИ 84
СЪНИ 84
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
>> Аксесоари
>> Гуми и джанти
>> Филтри
>> Оборудване
>> Горивна уредба
>> Двигател
>> Продукти
>> Услуги
дейност: Автомобили / Авточасти-аксесоари
населено място: град София / Нови Искър
Адрес: ул. "Йове Войвода" №4
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ ОФИСИ ПАРТНЬОРИ КАРТА

СЪНИ 84 - Продажба авточасти автоаксесоари Нови Искър София

Фирма СЪНИ 84 е с предмет на дейност търговия на авточасти и автоаксесоари. СЪНИ 84 предлага богат асортимент от: двигатели, горивни уредби, запалителни системи, уредби, филтри, масла и други. СЪНИ 84 се намира в град София.

164006-4363-home_3.jpgФирма СЪНИ 84 е с предмет на дейност търговия на авточасти и автоаксесоари. Фирма Съни 84 предлага богат асортимент от авточасти: двигатели, горивни уредби, запалителни системи, кормилни уредби, спирачни уредби, охладителни уредби, климатични уредби, ремъчно задвижване, съединители, ходова част, осветителни уредби, изпускателни уредби, филтри, масла и добавки, акумулатори, гуми и джанти, вериги за сняг, аксесоари, оборудване, едрогабаритни и др. Фирма Съни 84 предлага и части втора употреба, оригинални части за леки и товарни автомобили и специални продукти  - универсални модификатори, WYNN’ S DPF Cleaner и др.

Съни 84 приема поръчки на сайта си 24 часа в денонощието, вкл. в почивните дни и в дните на официалните празници. При финализиране на Вашата поръчка, Вие имате възможност да видите продуктите, които купувате и техните цени, Вашите имена, e-mail, телефон, адрес, начинa на доставка и начина на плащане. След финализирането на поръчката на посочения от Вас телефон ще получите потвърждение със същата информация. За всеки етап от обработването на поръчката (потвърждаване на наличност, изпращане и др.) ще бъдете уведомявани от оператор по е-майл или телефон. Състоянието на текущата, както и на предишни поръчки, можете да следите и от Вашия профил в уебсайта на фирмата. Крайната цена на поръчката се калкулира като сбор от цените на поръчаните продукти. Всички цени са с включен ДДС и не подлежат на промяна от момента на поръчване до момента на плащане. Плащането се извършва при доставка с наложен платеж (при получаване на стоката, плащате дължимата сума на куриера). Цената на доставката е за сметка на клиента. Цените на продуктите в сайта са на дребно с включено ДДС. Фирма Съни 84 се намира в гр.София.

Ключови думи:
СЪНИ 84, SUNY 84, търговия авточасти автоаксесоари, богат асортимен двигатели, горивни уредби, запалителни системи, уредби филтри масла, авточасти автоаксесоари Нови искър, авточасти автоаксесоари София
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ

Тази страница е
посетена 11582 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории