ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Метални изделия Металообработка С и Н 96
С и Н 96
С и Н 96
ДЕЙНОСТИ
Производство
Техника
дейност: Метални изделия / Металообработка
населено място: град Пловдив / Тракия
Адрес: ул. "Нестор Абаджиев" №45
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ КОНТАКТИ МЕТАЛНИ ИЗДЕЛИЯ КАРТА

С и Н 96 - Производство на метални изделия в Пловдив

Фирма С и Н 96 е с основна дейност произвоство на метални изделия – щанци, шприцформи и бластформи. Компанията се намира в град Пловдив.

Производството на метални изделия от С и Н 96 град Пловдив

Фирма С и Н 96 град Пловдив е създадена през 1996 година. Основната дейност на компанията е проектирането и производството на метални изделия като: щанци, бластформи и шприцформи. С и Н 96 разполага със собствена производствена база, оборудвана с високотехнологична техника. Част от техниката, собственост на компанията включва: пробивни машини, шприцове, стругове, преси, фрезове, шлайф машини.С и Н 96 - Производство на метални изделия в Пловдив

Производство на щанци в град Пловдив

С и Н 96 е специализирана в производството на  метални изделия, изработени по чертеж или мостра на клиента. Производството на щанци e основният аспект на фирмата.

Фирма С и Н 96 разполага с висококвалифициран екип, който има за цел да предложи на своите клиенти качествено и професионално обслужване на при конкурентни цени и условия на работа. Дружеството залага на индивидуално и гъвкаво отношение към всеки наш клиент, съобразно конкретните му потребности и възможности.

Производство на шприцформи от фирма С и Н 96 град Пловдив

Фирма С и Н 96 извършва производството на висококачествени шприцформи, с конструктивни решения и технология гарантиращи висока производителност на шприцформата и оптимизация на първоначалната инвестиция на клиента. След конструиране на детайла следва обемно фрезоване, разстъргване, кръгло и плоско шлифоване, полиране.

За да са сигурни нашите клиентите в качеството на предлаганите от нас изделия, ние първо тестваме продукта и след това го предлагаме в търговската мрежа.

Ключови думи:
производство метални изделия Пловдив, производството метални изделия Пловдив, производство щанци Пловдив, производство шприцформи Пловдив, производство бластформи Пловдив, С и Н 96, С и Н 96 Пловдив, производство метални изделия Пловдив, производството метални изделия Пловдив, металообработка Пловдив, метални изделия Пловдив, фрезови машини Пловдив, ерозийни машини Пловдив, шлайф машини Пловдив, производство матрици Пловдив, производство огъвачи Пловдив, , ерозийни услуги Пловдив, производство метални изделия Пловдив, S i N 96, S i N 96 Plovdiv
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ


Тази страница е
посетена 7911 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории