ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Лекари и стоматолози Лекар-Психолог Румяна Панкова
Румяна Панкова
Румяна Панкова
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
дейност: Лекари и стоматолози / Лекар-Психолог
населено място: град София / Редута
Адрес: ул. Калиманци 37, Вх. Б, Ап. 34
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ КОНТАКТИ ДЕТСКА ПСИХОЛОГИЯ КАРТА

Румяна Панкова - Специалист по психология Редута, гр. София

Румяна Панкова е преподавател по психология в София, Редута, занимаващ се с приложна и общостна психология, психология на творчеството и на личността.

Румяна Панкова е специалист психолог в град София, квартал Редута, който се занимава с различни видове психология като: приложно - експериментална психология, психология на творчеството, детска психология, психология на личността, психология на общностите. Специалистът по психология Румяна Панкова е преподавател в Националната Художествена Академия в град София и е съавтор на: Учебник по Изобразително изкуство за 3-ти клас, Учебник по Изобразително изкуство - 2-ри клас и Учебник по Изобразително изкуство за 1-ви клас.

Приложно – експериментална и общостна психология от Руямна Панкова

Доктор Румяна Панкова предлага Общностна психология. Този вид психология изучава индивидуалните контексти в общностите и обществото като цяло. Психолозите в тази област изучават във връзка с това качеството на живот на индивидите, общностите и обществото като цяло. Целта им е да направят качеството на живот по-добро, чрез изследвания и приложение на определените психологически общностни принципи. Общностната психология ползва перспективи в и извън психологията, за да адресира проблемите в общностите, както и отношенията вътре в тях.

Приложно - експериментална психология е общ термин, използван за означаването на дисциплините в рамките на психологията, които се стремят да приложат принципите, откритията и теориите на психологията на практика в междинните области като: клинична, консултативна, съдебна, училищна и спортна психология.

Психология на творчеството от Руямна Панкова

Психологията на творчеството познава факта на вдъхновение, което играе огромна изкуството и науката. Вдъхновението е тайнствена сила, властно въздействаща върху човека, карайки го да създава произведения, които превъзхождат разбирането на самия творец. Теоретичната дефиниция на термина изкуство, може да бъде формулирана като специфична форма на дейност и съзнание, преставляваща отражение на действителността в художествени образи.

Психология на личността от Руямна Панкова

Психологията на личността е дял от психологията, изучаващ индивидуалните различия и личността. Нейната зона на действие включва:

  • Създаване на съгласувана картина за личността и нейните главни психологически процеси
  • Изследване на човешката природа - какво е общото в поведението на всички хора
  • Изследване на индивидуалните различия - как хората се различават един от друг

Личността може да бъде определена като организиран и динамичен набор от характеристики, притежавани от индивида, и които уникално влияят на неговото, поведение и мотивации в различни ситуации.

 Арттерапия от Румяна Панкова

Специалистът по психлогия в град София, квартал редута - Румяна Панкова предлага Арттерапия. Това е метод на психотерапия, използван за лечение, чрез изкуство и творчество. Най-често при този метод на лечение се използва: грънчарство, рисуване, фотография, музика, четене, писане или актьорска игра. Методът Арттерапия се прилага при решаването на междуличностни конфликти, психосоматични разстройства и кризисни състояния.

Ключови думи:
РУМЯНА ПАНКОВА, RUMYANA PANKOVA, специалист по психология Редута София, когнитивна психология Редута софия, психология на личността Редута софия, психология на общностите Редута софия, психологично консултиране Редута софия, междукултурна психология Редута софия, психология в образованието Редута софия, психология на малката група Редута софия, социална психология Редута софия, арттерапия Редута софия, психодиагностика Редута софия, емоции и мотивация Редута софия, психотерапия Редута софия, преподаване на психология Редута софия, история на психологията Редута софия, проследяване на индивидуални различия Редута софия
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ
Тази страница е
посетена 7796 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории