ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Транспорт и спедиция Транспортни услуги РУБИКОН ШИПИНГ ООД
РУБИКОН ШИПИНГ ООД
РУБИКОН ШИПИНГ ООД
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
дейност: Транспорт и спедиция / Транспортни услуги
населено място: град Русе / Дружба 3
Адрес: бул. Гоце Делчев
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ АДРЕС СУРОВИНИ КАРТА

РУБИКОН ШИПИНГ ООД - Международен транспорт и спедиция на товари Русе

Рубикон Шипинг ООД е фирма в град Русе, която предлага международен транспорт, спедиция, митническо представителство, превоз на насипни товари и контейнери.

Рубикон Шипинг ООД извършва спедиция, международен транспорт, превоз на насипни товари и контейнери. Фирмата предлага също така митническо представителство и разполага със собствен автопарк от бордови, товарни автомобили и офис в град Русе.

Международен транспорт и спедиция на товари от Рубикон Шипинг ООД

Рубикон Шипинг ЕООД извършва спедиция и международен транспорт на товари. Фирмата предлага превоз на насипни товари и пристанищна обработка на пратките. Фирмата извършва транспортиране на зърно, руда, фураж и концентрати по река Дунав.

Компанията за международен транспорт е създадена през 1996 година с основна дейност  спедиция, транспорт, търговия и консултации. За качествено и комплексно обслужване на клиентите си предлагаме обезпечаване на транзитните им операции със собствена обща гаранция за транзит, собствен склад под митнически контрол и изготвяне на всички необходими документи. Задълбоченото познаване на митническата нормативна уредба ни позволява да предлагаме оптимално решение за клиента.

Транспорт на насипни и извънгабаритни товари от Рубикон Шипинг ООД

Рубикон Шипинг ЕООД извършва транспорт на насипни и извънгабаритни товари. Компанията разполага с камиони и товарни автомобили за превоз на товарите. Фирмата разполага съ складова база за временно съхранение на пратки и товари. В складовете на Рубикон Шипинг ООД се осъществява стриктен митнически контрол. Базите на фирмата са разположени в градовете Лом и Русе.

Рубикон Шипинг ООД извършва доставки от врата до врата на тежки товари. Фирмата разполага със съвременна специализирана транспортна техника за превоз на извънгабаритни и насипни товари. Дружеството разполага с над 10 години опит в сферата на транспорните услуги и може да предложи оптимално решение за организация и изпълнение при превозването.

Превоз на товари с контейнери от Рубикон Шипинг ЕООД

Фирмата за международен транспорт и спедиция, Рубикон Шипинг ООД извършва превоз на пратки и товари с контейнери. Дружеството има сключен договор за извършване на железопътен транспорт на товари и пратки, както за територията на България, така и в чужбина. Ние разполагаме с висококвалифицирани и отлично подготвени екипи от професионалисти за осъществяване на превоз на товари с контейнери.

Речен транспорт от Рубикон Шипинг ООД

Рубикон Шипинг ЕООД предлага речен траснпорт на товари като се извършва товарене и разтоварване на стоката в пристанищата на градовете Русе, Лом, Сомовит и Свищов. Компанията извършва речен превоз на насипни стоки, като: зърно,фураж, мшини и техника по направления от и за България. Речния транспорт е основна част от логистичната верига за превозване на сложни и тежки машини и съоръжения от и за България.

Митническо представителство от Рубикон Шипинг ООД

Компанията за международен транспорт и спедиция на товари Рубикон Шипинг ООД извършва митническо представителство (агентиране). Нашият екип от квалифицирани специалисти в областта, може да Ви предложи комплексно митническо агентиране по желаните от Вас митнически режими за товарите Ви преминаващи през Митница Свищов.

Ключови думи:
РУБИКОН ШИПИНГ ООД
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ
Тази страница е
посетена 10773 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории