ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Строителни материали Асфалтови, циментови и бетонови смеси Рубикон Бетон ЕООД
Рубикон Бетон ЕООД
Рубикон Бетон ЕООД
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
дейност: Строителни материали / Асфалтови, циментови и бетонови смеси
населено място: Пловдив - област / Община Съединение
Адрес: град Съединение, ул. Младежка 20
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ АДРЕС ДОСТАВЧИЦИ КАРТА

Рубикон Бетон ЕООД - Производство на бетонови изделия в Съединение

Фирма Рубикон Бетон град Съединение извършва производство на бетонови изделия, варови и бетонови разтвори. Компанията разполага с бетонов и варов възел, както и с екип от квалифицирани кадри.

Производство на бетонови изделия от Рубикон Бетон град Съединение

Фирма Рубикон бетон град Съединение е с основна дейност производство на бетонови изделия. Компанията е създадена през 2009 година и е разположена на площ от 12 000 кв.м. в град Съединение.

Производство на бетонови и варови разтвори в град Съединение

Рубикон Бетон ЕООД - Производство на бетонови изделия в СъединениеРубикон Бетон град Съединение извършва производство на бетонови и варови разтвори. За всички произведени разтвори, предоставяме декларации за съответствие на своите клиенти. За осъществяване на дейността, Рубикон Бетон разполага с бетонов и варов възел, оборудвани с модерна механизация. Нашата компанията осигурява на своите клиента: коректност при изпълнение на заявки, перфектно обслужване, добри цени и гарантирано високо качество. Варовите разтвори, който фирма Рубикон Бетон предлага са:

  • филц, пясък и мозайка – 40 кг.
  • гасена вар – 5 и 10 кг.
  • варов разтвор – 20 кг.

Бетонов и варов възел към Рубикон бетон град Съединение

Фирма Рубикон Бетон разполага с бетонов и варов възел за производство на бетонови и варови разтвори, както и на други бетонови изделия. Бетоновият възел на компанията е с марка Stetter Schwing и е с производителност 55 куб.м. на час. Оборудването е компютъризирано и автоматизирано, което и гарантира съответствието на произвежданите бетони. Варовият възел на  Рубикон Бетон е с производителност е 30 м3/ч. Варовият възел разполага с цех за пакетиране на мозайка, пясък, хоросан и вар. Транспортирането на хоросана може да се осъществи с бетоновоз  или със самосвал бетоновоз.

Качеството на произведената продукцията се гарантира от система за производствен контрол, контрол от лаборатория,  сертификат за съответствие за бетони и софтуерна самокорегираща се система.

Ключови думи:
Рубикон Бетон, производство бетонови изделия Съединение, вибропресовани бетонови изделия Съединение, производство павета Съединение, производство бетонови разтвори Съединение, производство варови разтвори Съединение, бетонов възел Съединение, варов възел Съединение, бетонов възел Рубикон Бетон, варов възел Рубикон Бетон, доставчици инертни материали Съединение, филц Съединение, пясък Съединение, мозайка Съединение, гасена вар Съединение, бетон Съединение, Rubikon Beton EOOD
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ
Тази страница е
посетена 8309 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории