ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Селско, горско стопанство Торове РОВЕДИ АГРО
РОВЕДИ АГРО
РОВЕДИ АГРО
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
дейност: Селско, горско стопанство / Торове
населено място: град Варна / Южна промишлена зона
Адрес: ул. Софроний Врачански 2
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ КОНТАКТИ ПАРТНЬОРИ КАРТА

РОВЕДИ АГРО - Торове и препарати за растителна защита във Варна

Роведи Агро ООД се занимава с търговия на изкуствени торове и препарати за растителна защита във Варна. Дружеството предлага богат асортимент от течни, водоразтворими и гранулирани торове и препарати.

Фирма Роведи Агро е основана през 2000 година в град Варна. Нейната основна дейност е търговията с препарати и торове - гранулирани, местни и внос, водоразтворими и течни.

Търговия с препарати за растителна защита от Роведи Агро Варна

Роведи Агро извършва търговия с препарати за растителна защита. Фирмата предлагаме богата гама от препарати на реномирани фирми производители. Целта, която следваме в дружеството, чрез търговия на качествени препарати за растителна защита е опазването на околната среда, здравето на хората и животните. Роведи Агро е специализирала своята дейност в търговията с продукти за растителната защита – препарати и торове, спомагащи за благоприятното отглеждане на Вашите култури.

Търговия с торове от Роведи Агро Варна

Роведи Агро е фирма в град Варна за търговия с висококачествени торове. Дружеството предлага на звоите клиенти:

  • Водоразтворими торове, които съдържат микро и макро елементи
  • Течни и суспензионни торове, които са лесно разтворими и едновременно устойчиви при измиване от дъждове или при поливане. Използват се, както при култури отглеждани на открито, така и при оранжерийни култури и хибрипоник. Могат да се комбинират с пестициди.
  • Pro-epi е тор, съдържащ азот и магнезий. Той е един от върховите продукти за повишаване качеството на житните култури. Особено подходящ е за почви с влошен азотен режим или при дефицит по време на засушаване през пролетта. С атрактивните си цени Pro-epi предлага практични решения - съчетаване с инсектициди и фунгициди и след изкласяване. Този тор също така опазва и околната среда. От проведените практически опити в различни райони на северна България са постигнати следните резултати: повишаване хектолитровата маса, намалява показателят отпускане с 1,5 пункта, повишаване съдържанието на глутен с 11%, средно увеличава добива на зърно при различни сортове пшеница 27,5%. Pro-epi – тор е продаван във Франция и цяла Западна Европа, поради своите забележителни качества. Асимилира се идеално от растенията - коефициента на усвояване на азота надхвърля 76%.
Ключови думи:
търговия торове Варна, търговия азотни торове Варна, търговия качествени торове Варна, продажба евтини торове Варна, търговия препарати растителна защита Варна, продажба агропрепарати Варна
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ
Тази страница е
посетена 19575 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории