ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Машини и Машиностроене Машини и оборудване Римпекс ООД
Римпекс ООД
Римпекс ООД
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
дейност: Машини и Машиностроене / Машини и оборудване
населено място: София - област / Община Елин Пелин
Адрес: с. Лесново 2119, община Елин Пелин, област Софийска, Стопански двор
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ КОНТАКТИ ПАРТНЬОРИ КАРТА

Римпекс ООД - Ремонт на огнеупорни футеровки на пещи и котли в София

Фирма Римпекс град София извършва производство на огнеупорни бетони, полусухи и сухи набивни маси, огнеопорни набивни маси, изделия от огнеупорни бетони. Компанията предлага ремонт на огнеупорни футеровки на пещи и котли и производство на високотемпературни изолации.

Римпекс - ремонт на огнеупорни футеровки на пещи и котли в София

Фирма Римпекс ООД град София извършва ремонт и сервизно обслужване на огнеупорни футеровки за котли и пещи. Компанията предлага ремонт на огнеупорни футеровки на енергийни, водогрейни и промишлени котли, както и за стъкларски, металургични и керамични пещи.

Производство на огнеупорни бетони от Римпекс град София

Римпекс ООД - Ремонт на огнеупорни футеровки на пещи и котли в СофияРимпекс е фирма, която се занимава и с производство на огнеупорни бетони. Римпекс произвежда огнеупорни бетони под общото название Римпексал на база различни пълнители – магнезитови, силициевокарбидни, корундови, бокситови и шамотни. Бетоните са с различни по количество и качество цименти. Този вид бетони, представляват смес от огнеупорни цименти, добавки и огнеупорни пълнители, които при смесване с вода се превръщат в каменоподобен материал.  Дори при продължително въздействие на високи температури, каменоподобният материал запазва механичните си свойства.

Производство на полусухи и сухи набивни маси в град София

Фирма Римпекс град София извършва производство на полусухи и сухи набивни маси под название "Римпексит". Набивните маси са на база силициев карбид, магнезит, кварцит, табуларен, корунд, боксит и шамот. Полусухите маси се използват за изграждане и ремонт на определени участъци в стоманоразливни и междинни кофи, улеите на промишлените и доменните пещи. Сухите набивни маси се използват в леярството, за топене на цветни и черни метали в индукционни пещи.

Производство на изделия от огнеупорни бетони в София

Римпекс произвежда също и изделия от огнеупорни бетони. Компанията предлага: муфели за горелки на природен газ и течно гориво; гнездови дюзи и блокове за разливане на стомана; вагони за тунелни пещи, елементи на горивни камери. Произвежданите от Римпекс изделия са с различна форма – предоставена от клиента или по форма на фирмата.

Произвежданите продукти от  Римпекс град София са с гарантирано качество, което позволява изпълнение на разнообразни проекти в областта на: Енергетиката, Машиностроенето, Химическата и силикатната промишленост, Черната и цветна металургия.

Ключови думи:
Римпекс ООД, Римпекс София, ремонт огнеупорни футеровки София, ремонт огнеупорни футеровки пещи София, ремонт огнеупорни футеровки котли София, производство огнеупорни бетони София, онеопорни набивни маси София, производство на високотемпературни изолации София
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ
Тази страница е
посетена 9563 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории