ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Медицина и здравеопазване Медицински центрове РепроБиоМед
РепроБиоМед
РепроБиоМед
УСЛУГИ
Ин витро
Изследвания
Съхранение на стволови клетки
Донорство
Генетични изследвания
дейност: Медицина и здравеопазване / Медицински центрове
населено място: град София / Овча Купел
Адрес: ул. Бойчо Огнянов 28
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ ОФИСИ ДОСТЪПНО ИН ВИТРО КАРТА

РепроБиоМед - Медицински Център за репродуктивна медицина в София, Овча Купел

Медицински Център РепроБиоМед в град София предлага медицински услуги в областта на акушерството, гинекологията и репродуктивната медицина. В центърът се извършват: ин витро процедури за оплождане, донорство на яйцеклетки, сперматозоиди и ембриони, клинико–лабораторни, микробиологични, имунологични, генетични, цитологични и хистологични изследвания.

Медицински Център за репродуктивна медицина в София, Овча Купел

РепроБиоМед - Медицински Център за репродуктивна медицина в София, Овча КупелМедицински Център РепроБиоМед в град София е специализиран в областта на акушерството, гинекологията и репродуктивната медицина. Центърът е разположен в квартал Овча купел. Репробиомед, разполага със съвременно оборудвани медицински АГ кабинети, лаборатория, манипулационни и операционна.

В тях се извършват всички необходими изследвания и процедури за диагностика и лечение на АГ заболявания, стерилитет и безплодие. В Медицински Център за репродуктивна медицина РепроБиоМед, работи екип от висококвалифицирани гинеколози, лаборанти, сестри и специалисти в областта на асистираните репродуктивни технологии.

Ин витро процедури за оплождане от РепроБиоМед в София

В Медицински Център за репродуктивна медицина РепроБиоМед се извършват ин витро процедури за оплождане. Ин витро процедура се прави с цел да се увеличи шанса за зачеване при двойки, при които други методи за зачеване са били невъзможни или неуспешни.

Етапите на оплождането са: аспириране на яйцеклетка, събиране и подготовка на спермата, оплождане на яйцеклетките, развитие на ембрион и трансфер на ембрионите в матката.

Донорство на яйцеклетки, сперматозоиди и ембриони в София

В Медицински Център РепроБиоМед се извършва донорство на:

  • яйцеклетки,
  • сперматозоиди,
  • ембриони

За много двойки в репродуктивна възраст, използването на дарителски яйцеклетки, ембриони или семенна течност е единствената възможност да станат родители. Донорите на яйцеклетки се подбират изключително внимателно. Всеки потенциален донор се подлага на тестове за определяне на неговото физическо и психическо здраве.

Разкриването на самоличността на анонимните донори на яйцеклетки или разгласяването на информация, която би могла да доведе до идентифицирането им от реципиентите са строго забранени.

При необходимост от услуги като ин витро оплождане, акушеро-гинекологична помощ, изследвания и донорство може да се доверите на професионалните услуги, които предлага Медицински Център РепроБиоМед.

Ключови думи:
център репродуктивна медицина София, ин витро процедури оплождане София, донорство яйцеклетки София, донорство сперматозоиди София, донорство ембриони София, клинико лабораторни изследвания София, микробиологични изследвания София, имунологични изследвания София, генетични изследвания София, цитологични изследвания София, хистологични изследвания София, банка за стволови клетки София, ReproBioMed
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯТази страница е
посетена 22990 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории