ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Производство Производство селскостопанска техника РЕМОНТ СЕРВИЗ
РЕМОНТ СЕРВИЗ
РЕМОНТ СЕРВИЗ
ПРОДУКТИ
>> Култиватори
>> Валяци
дейност: Производство / Производство селскостопанска техника
населено място: Бургас - област / Община Карнобат
Адрес: гр. Карнобат ул. "Москва" №28
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ ОФИСИ ПАРТНЬОРИ КАРТА

РЕМОНТ СЕРВИЗ - Производство и търговия на селскостопанска техника и резервни части

Фирма РЕМОНТ СЕРВИЗ ЕООД е с предмет на дейност производство и търговия и продажба на селскостопанска техника и резервни части за селско стопанска техника:валияци и култиватори. Дружеството предлага и ремонтни дейности за трактори и автомобили. Базата на компанията се намира в град Карнобат.

Фирма РЕМОНТ СЕРВИЗ ЕООД - Карнобат е правоприемник на ремонтен завод "БОЛГАР", създаден през май 1946 год. През 1990 год. фирма РЕМОНТ СЕРВИЗ е основана с държавно имущество и работи в стопанската дейност към Министерството на Замеделието и Хранителната промишленост.

Дружеството се занимава основно с: производство, възтановяване, основен и текущ ремонт на трактори, автомобили, селскостопанска и мелиоративна техника, резервни части, детайли, възли, агрегати, производство на селскостопанска продукция, стоки и услуги за населението, проектоконструкторска, инженерингова, маркетингова и внедрителска дейност, строително-монтажни и транспортни услуги, търговска дейност в страната и чужбина.

През годините работа фирма РЕМОНТ СЕРВИЗ ЕООД се налага като име на пазара с ремонта на селскостопанска техника и производство на селскостопански машини. Компанията започва търговия с разнообразие от резервни части, детайли и възли на селскостопански машини. Предоставя на своите клиенти възможност за обслужване до всяка точка на страната.

Фирмата развива гъвкава ценова политика спрямо своите клиент. В разнообразните звена на компанията звена работят квалифицирани служители, които се грижат за коректното и бързо обслужване.

Стараем се нашите клиенти да изпитат удоволствие от пазаруването на стоките ни, като им даваме  атрактивните цени и бързото обслужване от обучени служители. Благодарение на конкурентните цени, които поддържаме нашите клиенти са от всички краища на страната.

Фирма РЕМОНТ СЕРВИЗ ЕООД работи с над 80 доставчика за резервни части, стоки и материали. Фирмената ни политика е съобразена с изискванията на съвременната търговия и ремонт на трактори, гъвкава към условията и изискванията за работа с нашите клиенти. Желанието ни е фирмата да върви към развитие, паралелно със стремежа на страната към европейско качество и стандарт.

Ключови думи:
РЕМОНТ СЕРВИЗ, производство Селскостопанска техника, търговия селскостопанска техника, търговия селскостопанска техника Бургас, резервни части селскостопанска техника , сервиз трактори карнобат, ремонт селскостопанска техника, търговия валяци, производство валяци, продажба валяци, търговия култиватори, производство култиватори, продажба култиватори,
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ


Тази страница е
посетена 15852 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории