ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Услуги Консултантски услуги РЕГИХЕЛП
РЕГИХЕЛП
РЕГИХЕЛП
ДЕЙНОСТ
Регистрация на фирма
дейност: Услуги / Консултантски услуги
населено място: град София / Център
Адрес: ул. "Хан Крум" №9 , вх.Б, ет.3
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ АДРЕС Работно време КАРТА

РЕГИХЕЛП - Регистрации и заличаване на фирми в София

Фирма РЕГИХЕЛП ООД предлага на своите клиенти всякакви услуги по регистрацията на фирма, промяна на вписани обстоятелства, заличаване и ликвидация на ЕТ,ЕООД,ООД,ЕАД и АД на изключително атрактивни цени.

Регихелп е консултантска фирма която предлага услуги относно регистрация на фирми,заличаване и ликвидация на ЕООД,ЕТ,ЕАД,АД и ООД.За удобството на нашите клиенти ние предлагаме посещение във вашият дом,офис,фирма или место избрано от вас,в удобно време с предварително подготвени документи.

При регистрация на фирма ни ще ви посъветваме какъв вид фирма да регистрирате,ще обясним особеностите на ново регистрираните фирми,ще съдействаме за заверката на необходимите документи,които ще подготвим и ще ви предоставим документ за състоянието на фирмата след вписването и.

Промяна в обстоятелства представлява промяна на информацията която се попълва и при регистрирането на фирмата.Може да е смяна на адрес,на управител,на собственика,на дейността и други видове промени.След направените промени ние ще подготвим заявленията и документите,ще заплатим банкови,държавни и нотариални такси от ваше име.ще извадим удостоверение и ще заверим необходимите документи.

За да не губите време при попълването на документите може да ни пратите на имейл информация за данните на управителя,на собственика,правната форма която сте избрали,адрес и седалища на фирмата,размер на капитала,името на желаната фирма и основният предмет на дейност.

Ключови думи:
консултанстки услуги София,регистриране фирма София,регистриране ЕТ София,регистриране ЕООС София,регистриране АД София,заличаване фирми София,ликвидация фирми София,изработка фирмени печати София,документи регистрация фирма София,цени регистрация фирма София
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯТази страница е
посетена 6935 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории