ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Автомобили Бензиностанции Райков Сервиз
Райков Сервиз
Райков Сервиз
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
дейност: Автомобили / Бензиностанции
населено място: Хасковo - област / Община Димитровград
Адрес: гр. Димитровград ул. Хан Аспарух 45
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ АДРЕС ПРОДУКТИ КАРТА

Райков Сервиз - Газстанции и доставка природен газ в Димитровград

Райков Сервиз е с предмет на дейност производство, ремонт и монтаж на бензиноколонки, газстанции и модулни бензиностанции. Предлагаме доставка на природен газ по обекти в Димитровград.

Фирма Райков Сервиз град Димитровград е с основна дейност производство и търговия на оборудване за бензиностанции, газостанции и метан станции.

Освен производство на предлаганите от нас продукти, ние предлагаме на своите клиенти – ремонт и монтаж. Друга дейност на Райков Сервиз е изграждане на битови и промишлени газови инсталации за природен газ и пропан – бутан. При нас можете да намерите също и комбинирана колонка за втечнени въглеводородни газове и светли горива.

Ние предлагаме различни видове бензиноколонки, съобразени с нормативните изисквания на законите и с предпочитанията на клиентите. Дружеството ни разполага с лиценз №48/2004г. за производството и ремонта на газстанциите.

Модулните газстанции и бензиностанции са няколко вида в зависимост от размера и вида на цистерната. При тяхната изработка също се спазват законите и изискванията и се произвеждат за конкретните нужди на всеки потребител.

Райков Сервиз ООД се управлява и представлява от Г-н Румен Пеев. Специалистът е работил като техник към Петрол, след това като ръководител на ремонтна група в Рое България и Петпосан. Натрупаният от него стаж, допринася успехът в собственото му дружество. В сервиза, работят квалифицирани служители и работници и дългогодишен опит.

Ключови думи:
Газостанции Димитровград, Газови инсталации Димитровград, природен газ Димитровград, бензиноколонки Димитровград, Компресори метан Димитровград, бензиностанции Димитровград, газстанции Димитровград, метанстанции Димитровград,
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ
Тази страница е
посетена 13544 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории