ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Хранителни продукти и храни Хранителни добавки Рамкофарм
Рамкофарм
Рамкофарм
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
Хранителни добавки
дейност: Хранителни продукти и храни / Хранителни добавки
населено място: град София / Лозенец
Адрес: ул. Плачковица 5А
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ КОНТАКТИ ИЗНОС КАРТА

Рамкофарм - Производство на хранителни добавки и лекарства на билкова основа в София

Рамкофарм се занимава с производство на продукти, създадени на билкова основа. Дружеството предлага богата гама от хранителни добавки за изтощена коса, боядисана коса, изглаждане на бръчки и изтощена имунна система. Предлагаме още билкови екстракти и лекарства от билкови екстракти в София.

Фирма Рамкофарм ООД е създадена през 1993 година в град София. Занимава се с производство на продукти, създадени на билкова основа. Дружеството предлага богата гама от хранителни добавки, билкови екстракти и лекарства от билкови екстракти.

Производство на хранителни добавки от Рамкофарм в град София, Лозенец

Основната дейност на Рамкофарм ООД в град София е разработка, производство и разпространение на хранителни добавки на билкова основа: от стандартизирани сухи екстракти, етерични масла и комбинации от витамини в таблетна и капсулна форма. Суровините, които Рамкофарм ООД използва при производството на хранителни добавки са предимно внос от водещи в Европа фитофармацевтични компании. От своето създаване до момента, дружеството е разработило 40 продукта, 31 от които се продават в аптечната мрежа и се ползват с репутацията на качествени и търсени от клиентите препарати. Хранителните добавки от фирмата се произвеждат в условия, изисквани за производство на лекарства.

Производство лекарства от Рамкофарм ООД в град София, Лозенец

Рамкофар ООД е фирма в град София, която извършва производство на лекарства от билкови екстракти. Дружеството разполага със собствена производствена база, която е лицензирана за производство на лекарствени средства от Изпълнителна Агенция по лекарствата и изградена съгласно условията за Добра Производствена Практика. Рамкофарм ООД е регистрирала и произвежда лекарствения продукт Калиев йодид 65 мг.

Рамкофарм ООД е в отлични търговски отношения с всички фирми, търговци на едро на лекарствени средства в страната. Името на дружеството е добре познато във всички аптечни мрежи и в средите на фармацевтите в България. Всички продукти на дружеството са защитени с патент като търговски марки и полезни модели. Годишният оборот на Рамкофарм ООД е около 1 500 000 евро.

Фирмата осъществява износ на своите продукти за Виетнам, Русия, Гърция, Полша, Словакия, Азербайджан и Литва.

Ключови думи:
производство хранителни добавки София, производство лекарства билкови екстракти София, производство хранителни добавки София, хранителна добавка изтощена коса София, хранителна добавка боядисана коса София, хранителна добавка изглаждане на бръчки София, хранителна добавка уголемен черен дроб София, хранителна добавка чупливи нокти София, хранителна добавка изтощена имунна система
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯТази страница е
посетена 12277 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории