ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Услуги Козметични услуги ПУЦ Стийл
ПУЦ Стийл
ПУЦ Стийл
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
дейност: Услуги / Козметични услуги
населено място: град София / Център
Адрес: гр. София, ул. Екзарх Йосиф 7, ет.1, близо до Централни Хали
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ Учебен център Учебни курсове КАРТА

ПУЦ Стийл - Курсове за маникюр и педикюр в София, Център

ПУЦ Стийл организира професионални курсове за маникюр, педикюр и ноктопластика. Учебният център се намира в центъра на град София. Завършилите получават държавна диплома и правото официално да практикуват.

Курсове за маникюр от ПУЦ Стийл в София, Център	  дейност: Услуги / Козметични услуги населено място: град София / Център Адрес: гр. София, ул. Екзарх Йосиф 7, ет.1, близо до Централни Хали Телефони: 0886 146 666 E-mail:	  Share on facebookShare on twitterShare on emailMore Sharing Services ИНФОРМАЦИЯ		Учебен център		Учебни курсове		КАРТА   ПУЦ Стийл - Курсове за маникюр и педикюр в София, Център

ПУЦ Стийл организира курсове за маникюр в учебния си център, намиращ се в центъра на град София. Програмата на курса обхваща обучение по основни теми, като устройство на нокътната плочка, болести засягащи ноктите, дезинфекция, инструменти за работа и тяхната употреба, видове маникюр, последователност и техники на работа.

По време на курсовете за маникюр, организирани от ПУЦ Стийл, обучаващите се получават информация и практически умения и за видовете лакове и декорации, както и за новите тенденции в областта.

Курсове за педикюр от ПУЦ Стийл в София, Център

Професионалния учебен център на ПУЦ Стийл се намира в центъра на град София. В него се организират курсове за педикюр. Учебните часове включват предимно практически занимания, с цел придобиване и усъвършенстване на необходимите професионални умения. Преди това се преподават основни теоритични теми за строежа и устройството на нокътя, заболявания които го засягат, видове професионални инструменти и новости в педикюра.

Курсове за ноктопластика от ПУЦ Стийл в София, Център

ПУЦ Стийл организира и професионални курсове за ноктопластика, в учебния си център в град София. Учебните часове се водят от доказани професионалисти в областта на маникюра. Те запознават своите курсисти с възможните за употреба материали, като UV гел, акри-гел, акрил, както и методите за моделиране и работа с удължители.

Курсовете за ноктопластика, организирани от ПУЦ Стийл, включват и запознаване с новите тенденции в областта, както и видовете и техниките за декорация.

Ключови думи:
курсове маникюр педикюр София Център, професионални курсове София Център, държавна диплома София Център, курс маникюр педикюр София Център, курс ноктопластика, професионално обучение София Център, обучение маникюр София Център, обучение ноктопластика София Център, учебни курсове София Център, учебен център София Център, puc stiil
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ
Тази страница е
посетена 7552 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории