ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Наука, образование Специално училище ПУ Интернат Разлог
ПУ Интернат Разлог
ПУ Интернат Разлог
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
дейност: Наука, образование / Специално училище
населено място: област Благоевград / Община Разлог
Адрес: с. Долно Драглище
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ КОНТАКТИ ДЕЙНОСТИ КАРТА

ПУ Интернат - Помощно училище за деца с умствена изостаналост в Разлог

ПУ Интернат Разлог е Помощно училище за деца с умствена изостаналост в село Долно Драгище. Училище предлага специализирано образование и грижи за деца със специални нужди.

Помощно училище Интернат Разлог предлага обучение на деца с увреждания и умствена изостаналост. Учебното заведение е разположено в село Долно Драгище и е с държавно финансиране.

Училище за деца с умствена изостаналост ПУ Интернат Разлог

Учениците в ПУ Интернат Разлог с увреждания или умствена изостаналост се чувстват по-добре от колкото в масовите училища. При нас те получават топлина, обич и внимание. В работата си, Ние се стремим да помагаме на деца с синдром на Даун, детска церебрална парализа, аутизъм, епилепсия, интелектуална недостатъчност и други заболявания.

Училище за деца със специални грижи ПУ Интернат Разлог

В нашето учебно заведение се стремим да да направим децата със специални нужди, щастливи и полезни за обществото и за себе си. Целта която следваме е изградим нашите ученици, като личности с гражданско съзнание и поведение. За децата е изготвена специална индивидуална програма за обучение, която да отговаря на техните възможности

Екип и цели в ПУ Интернат Разлог

За децата в Помощно училище Интернат Разлог се грижат учители и педагози, притежаващи необходимата квалификация за работа с деца с увреждания и лекар психолог. Една от мисиите на екипът ни е да успеем да сформира в децата навици за увереност и самостоятелност, положителни нагласи и качества, социални умения. Ние, екипът на Помощно училище Интернат, работим работим индивидуално с всяко дете за развиването на неговите способности и умения. 

Директор на Помощно училище - интернат Разлог е Г-н Кирил Борисов Караджов. За връзка с ПУ Интернат можете да използвате телефон: 074403276 или бутона ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ. Учебното заведение е с Държавно финансиране.

Ключови думи:
училище деца умствена изостаналост Разлог, училище деца специални грижи Разлог, интернат деца умствена изостаналост Разлог, деца умствена изостаналост Разлог, училище изоставащи деца Разлог, училище деца специални нужди Разлог, училище деца специални грижи Разлог
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ

Тази страница е
посетена 2573 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории