ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Селско, горско стопанство Селскостопанска продукция ПТК ЖИТНИЦА
ПТК ЖИТНИЦА
ПТК ЖИТНИЦА
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
дейност: Селско, горско стопанство / Селскостопанска продукция
населено място: Добрич - област / Община Добрич
Адрес: с.Житница
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ ОФИСИ ПАРТНЬОРИ КАРТА

ПТК ЖИТНИЦА - Селскостопанска дейност, производство, преработка, съхранение и търговия на продукция село Житница

ПТК ЖИТНИЦА e производствено-търговска кооперация която се занимава с селскостопански дейности. Кооперацията търгува с продукция от растителен и животински произход, произвежда, преработва и я съхранява. PTK JITNICA извършва също така и селскостопански услуги със собствена селскостопанска техника и инвентар. Фирмата развива своята дейност на територията на село Житница и ощина Добрич.

За Нас

Производствено-търговска кооперация (ПТК) “Житница” е регистрирана на 13.04.1993 г. със седалище и адрес на управление с.Житница, община Добричка. Започва с около 8000 дка земя в землището на с.Житница, до момента в който достига 22000 дка земя в землищата на селата Житница, Крагулево, Тянево, Лясково и Черна.

От 1993г. до сега неин Председател е Стоян Тодоров, който притежава богат професионален опит в организацията и управлението на земеделската дейност. Над петдесет човека работят в кооперацията, това са главно трактористи, комбайнери, механици,агрономи и гледачи на животни.

Кооперацията се занимава със селскостопанска дейност, включваща производство, преработка, съхранение и търговия на продукция от растителен и животински произход, извършване на селскостопански услуги на своите членове и на организираните от тях стопанства чрез селскостопанска техника и инвентар на кооперацията.

Разполага със собствена складова база, в която непрекъснато инвестира финансов ресурс. Организира и осъществява странични и други дейности с цел по пълното използване на материални, трудови и финансови ресурси, създаване на работни места и увеличаване на доходите на член кооператорите.

Кооперацията осъществява съвременно конкурентно земеделско производство върху наети земеделски земи – собственост на член кооператори и на външни лица, на договорна основа. Кооперацията инвестира в нови селскостопански машини, като една част от тях е закупила по програма Сапард.

По отношение на Социалната дейност, кооперацията подпомага най-различни мероприятия.

Когато кажем кооперация “ Житница”, 
нека това да означава коректност и точност!

Ключови думи:
ПТК ЖИТНИЦА, PTK JITNICA, селскостопански услуги, зърнени култури, обработваема площ, съхранение продукция, производствено търговска кооперация Житница, производствено-търговска кооперация, земеделската дейност Добрич, селскостопански услуги Добрич, селскостопанска дейност Добрич, селскостопанска дейност, производство разстителна продукция, производство животински продукция, преработка разстителна продукция,
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ


Тази страница е
посетена 11682 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории