ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Наука, образование Професионални гимназии ПТГ Шандор Петьофи
ПТГ Шандор Петьофи
ПТГ Шандор Петьофи
ОБУЧЕНИЕ
Прием
дейност: Наука, образование / Професионални гимназии
населено място: град Разград / Център
Адрес: ул. Проф. Илия Петров 1
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ АДРЕС СПЕЦИАЛНОСТИ КАРТА

ПТГ Шандор Петьофи - Професионално техническо обучение в Разград

Професионална техническа гимназия Шандор Петьофи предлага специализирано обучение от висококвалифицирани преподаватели. Изучаваните дисциплини- системно програмиране, компютърна техника и технологии, металорежещи машини и др.

Шандор Петьофи град Разград е професионална техническа гимназия, която предлага много интересни специалности. Най-предпочитаните от учениците специалности са "Системно програмиране", "Ел.инсталации", "Електрообзавеждане на производството" и "Машини и системи с ЦПУ".

Изучаването на специалността системно програмиране ни дава възможност за реализация в областта на компютърната и софтуерната сфера.Завършилите могат да работят като програмисти, уеб мастери, администратори на база данни или компютърни системи, софтуерни специалисти и други интересни и доходоносни професии.

Електрически инсталации е също интересна специалност която предлагаме на нашите ученици. Завършвайки образованието си повечето работят като електротехници на строителни и производствени обекти, електротехници, поддръжка електросъоръжения, консултанти в магазини за бяла и черна техника и други длъжности. Избирайки нея вие получавате знания на високо ниво, личностни и практически умения за изграждане, проектиране и ремонт на ел.инсталации.

Електрообзавеждане на производството също както при електрическите инсталации можете да се реализирате като електротехници. Много лесно ще изработвате технически чертежи, монтажни схеми, ще изпълняване електромонтажни дейности, ще можете да извършва необходимите изчисления за избор на електрообзавеждането и други важни услуги.

Учениците, които изучават специалност "Машини и системи с ЦПУ" изучават автоматизирано проектиране и начертаване на детайли с помощта на компютър. Получават познания по специализиран софтуер, прилаган при конструкторска и технологична дейност. По време на обучението учениците се научават да разработват процесите на обработването на детайли чрез управляващи програми. 

Избирайки професионална техническа гимназия град Разград ще получите образование на високо ниво в направленията системно програмиране,електрообзавеждане,машини и системи с ЦПУ и много други специалности.

Ключови думи:
обучение системно програмиране Разград, обучение електрообзавеждане Разград, изучаване машини системи Разград, специалност металорежещи машини Разград, професионална техническа гимназия Разград, прием професионална техническа гимназия Разград, възобновяеми енергийни източници Разград, обучение мехатроника Разград, компютурна техника и технология Разград, компютърни мрежи Разград
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ
Тази страница е
посетена 10937 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории