ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Селско, горско стопанство Земеделие ПСК Спартак
ПСК Спартак
ПСК Спартак
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
дейност: Селско, горско стопанство / Земеделие
населено място: област Благоевград / Община Сандански
Адрес: с. Склаве
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ КОНТАКТИ ТЕХНИКА КАРТА

ПСК Спартак - Производствено стопанска кооперация в Склаве, Сандански

ПСК Спартак извършва добив на камък, чакъл и пясък, производтсво на селскостопанска продукция и селскостопански услуги като: сеитба, оране и жътва в село Склаве.

Производствено стопанска кооперация Спартак в село Склаве

ПСК Спартак е производствено стопанска кооперация в село Склаве, община Сандански. Кооперацията се занимава с производство на селскостопанска продукция и добив на камък, чакъл и пясък. ПСК Спартак предлага селскостопански услуги като: сеитба, оране и жътва.

Добив на трошен камък, чакъл и пясък в село Склаве, област Благоевград

Производствено стопанска кооперация Спартак извършва добив на пясък, чакъл и трошен камък. От трошения камък се изработват фракции от андезитови туфи с максимална големина 63мм и минимална 0.14мм. Пясъците са едрозърнести с сивокафяв до ръждивокафяв цвят, а чакъла представлява дребно късове гранитоиди и пясъчници с големина около 40мм. Кооперацията разполага с висококвалифициран персонал в областта на добива и преработката  на пясък, чакъл и трошен камък.

Производство и търговия със селскостопанска продукция от ПСК Спартак

Друга дейност, която ПСК Спартак извършва е производство и търговия на селскостопанска продукция. Сред културите, които отглеждаме и реализираме са: пшеница, рапица и ечемик. Произвежданите от култури са екологично чисти и с гарантирано високо качество. В работа си използваме единствено качествени препарати, торове и семена.

Селскостопански услуги от ПСК Спартак село Склаве, община Сандански

Кооперация Спартак извършва селскостопански услуги в района на община Сандански.  Обработката на земеделски площи се осъществява от селскостопански работници с богат опит и с помощта на модерна селскостопанска техника. ПСК Спартак предлага: жътва, оране, сеитба и други селскостопански услуги.

Производството на кооперацията е съобразено с всички изисквания за качество и безопасност. Произведените от нас култури и предлаганите селскостопански услуги са на достъпни цени.

Ключови думи:
производствено стопанска кооперация Склаве, добив трошен камък, Склаве Сандански, добив чакъл Склаве Сандански, добив пясък Склаве Сандански, производство селскостопанска продукция Сандански, търговия селскостопанска продукция Сандански, селскостопански услуги Склаве Сандански, производство пшеница Склаве Сандански, производство рапица Склаве Сандански, производство ечемик Склаве Сандански, PSK Spartak
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ
Тази страница е
посетена 6300 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории