ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Строителни материали Строителни материали-общи Промстрой Белев
Промстрой Белев
Промстрой Белев
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
дейност: Строителни материали / Строителни материали-общи
населено място: град Бургас / Център
Адрес: ул. Цар Калоян 22А
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ ОФИСИ КЛИЕНТИ КАРТА

Промстрой Белев - Търговия на строителни материали в Бургас Център

ПРОМСТРОЙ БЕЛЕВ е с предмет на дейност търговия на строителни материали. Дружеството разполага с богат асортимент строителни материали на склад. Базата на ПРОМСТРОЙ БЕЛЕВ се намира в град Бургас.

Фирма Промстрой Белев ЕООД град Бургас е с основна дейност внос и търговия на строителни материали. При нас ще намерите ръчна гипсова мазилка, фугопълнител, лепило за гипсокартон, фин шпакловaчен сатен гипс, машинна гипсова мазилка, гипсокартонени плоскости и други стоки необходими за Вашият ремонт.

Компанията е регистрирана към Кърджалийски Окръжен Съд през 2004 година, а от 2006г. ефективно осъществява дейността си. Регистрирана е и на безмитна зона Мерсин с цел намаляване на разходите по доставката и съответно крайната цена на потребителя.

Ние сме единствен дистрибутор и представител на ABS ALCI VE BLOCK SANAYI A.S - Турска фирма, специализирана в производството на строителни материали на гипсова основа. Ежемесечно осъществяваме внос от Турция на стоката в порядъка между 3500 и 5000 тона. Оборотът годишно е около 60 000 тона.

Внос извършваме и на цел цимент от Турция  в разфасовки от 25, 50 и 1500 кг. Основни клиенти на този артикул са производители на бели лепила за мрамор, граниторгес, фаянс и теракот, сухи строителни смеси, както и за производство на завършващи шпакловки и мазилки. За страната ни това са фирми като: Алфа Микс Дупница, Стром 21 София и Купро 94 Горна Оряховица.  За период от една година сме внесли и реализирали на външния и вътрешния пазар над 3000 тона бял цимент.

Освен бял цимент предлагаме и сив, производство на Турсите фирми Чимса, Нух и Чементаш. Прeз 2009 година сме реализирали над 50 000 тона на външния и вътрешния пазар. Циментът е качествен и на достъпна за клиента цена. Цената се обвързва най-вече с месечната реализация на клиента и начина на плащане.

Предимствата на гипса са: икономичен, притежава свойството да регулира влагата, пести енергия, огнеупорен е и е естествен климатик, здраве, лек, опазва околната среда, осигурява изолация и предоставя възможности за естетика и креативност.

Промстрой Белев предлага доставка на предлаганите стоки, до място на клиента, в кратък срок и на изгодни цени. При нас ще намерите богат асортимент на лепила и фуги за вътрешно-довършителни строителни работи и пакловъчни смеси с високо качество.

Ключови думи:
търговия строителни материали Бургас, продажба строителни материали Бургас, склад строителни материали Бургас, Бял цимент Бургас, бял цимент внос, гипсови мазилки Бургас, гипсокартони Бургас, строителни материали Промстрой Белев Бургас,
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ
Тази страница е
посетена 12027 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории