ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Инсталации, техника Електрически инсталации, техника ПРОМИШЛЕНА ЕНЕРГЕТИКА АД
ПРОМИШЛЕНА ЕНЕРГЕТИКА АД
ПРОМИШЛЕНА ЕНЕРГЕТИКА АД
УСЛУГИ
>> Ремонт на енергийни котли
>> Газификация
>> Абонаментно обслужване
>> Екология
>> Утилизационни инсталации
>> Проектиране
>> Производство на кондензатоотделители
дейност: Инсталации, техника / Електрически инсталации, техника
населено място: град Ямбол / Златен Рог
Адрес: ул. "Ямболен" № 38
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ ОФИСИ ПАРТНЬОРИ КАРТА

ПРОМИШЛЕНА ЕНЕРГЕТИКА АД - Изграждане и ремонт на електрически инсталации Ямбол

PROMISHLENA ENERGETIKA AD, ПРОМИШЛЕНА ЕНЕРГЕТИКА АД, Фирма ПРОМИШЛЕНА ЕНЕРГЕТИКА АД е специализирано в проектирането и изпълнението на топлофикационни и енергийни обекти в страната и чужбина. Дружеството изготвя проекти за газификация. Предприятието се намира в град Ямбол.

Дружеството е с предмет на дейност съгласно регистрацията: производствена и инженерингова дейност в страната и чужбина в областта на промишлената и комунално-битовата енергетика, както и всякаква стопанска и търговска дейност, която не е забранена от закона.
Акционери в дружеството са 48 физически лица. 
Повече от 30 годишните традиции на дружеството му дават възможност за работа в енергийните и топлофикационни обекти в областта на:
- ремонтно-възстановителни работи по нагревни повърхности, работещи под налягане;
- изработка на нагревни повърхности, работещи под налягане и кондензатоотделители;
- проектиране на реконструкция, модернизация, вътрешна газификация и изграждане на нови топлофикационни обекти; 
- доставка, монтаж и пуск на газови горивни уредби; 
- сервизно обслужване на котли от промишлеността и комунално-битовия сектор; 
- измерване емисии на NO2, NO, SO2, CO, сажди, режимно-технологични и екологични настройки на горивния процес; 
- контрол на тръбопроводи, газови съоръжения и инсталации, съдове работещи под налягане, котли с високо и ниско налягане, машини, съоръжения и елементи за тях – основен метал и заварени съединения чрез: неразрушаващ радиографичен метод, ултразвуков метод – дебелина, твърдост по метод на Бринел и на Роквел. 

През цялото време на съществуването си дружеството поддържа и регулярно заверява Разрешителното си за работа на поднадзорни обекти съгласно ЗТИП/1999 г. и Наредби № № 15, 28, 29, 30 и Наредба за УБЕПРГСИУПГ/2004 г. на Държавна агенция по метрология и технически надзор.

През 1994 г. дружеството бе атестирано и получи Сертификати от Съюза за технически надзор – Бавария, Саксония TUV – Bayern Sachsen – Германия като производител съгласно европейските норми TRD 201,АD 2000 и HP 0 за kотли и съдове работещи под налягане. Освен това TUV - Bayern Sachsen издаде и индивидуални сертификати на нашите заварчици по различните методи на заваряване. От 2004 г. заварчиците регулярно се пресертифицират от оторизираната от БСА за България сертифицираща организация Съюз за технически надзор "ТЮФ Рейланд България” ЕООД. 

През 2004 г. дружеството премина успешно и сертификационен одит чрез TUV Nord Cert GmbH по внедряването на система за управление на качеството съгласно изискванията на ISO 9001:2000, за което е издаден сертификат № 78 100 6405 от организацията в Германия.

 През м. март 2007 г. дружеството премина успешно и сертификационен одит за разширяване на системата за управление на здравословни и безопасни условия при работа  OHSAS 18001:1999, за което е издаден сертификат № 78 116056405 от организацията в Германия.

Дружеството повече от 30 години поддържа стационарна и мобилна дефектоскопична лаборатория и лаборатория за механични изпитания на метали, акредитирани със Сертификат № 179ОКС на БСА, които от 2004 г. се преобразуват в Орган за контрол – тип “С” съгласно БДС EN 45004. Това гарантира контрол както върху качеството, така и върху готовия продукт съгласно Наредби № № 15, 21, 28, 29, 30 и Наредба за УБЕПРГСИУПГ на Държавна агенция по метрология и технически надзор. 

За всички свои дейности дружеството се обслужва самостоятелно, като работи директно с производители както в страната, така и извън нея. Поддържа много добри контакти с фирмите : “THYSSENKRUPP MANNEX – GmbH”, “BENTELER-AG” и “FERONA A. S.” Praha OZ – Plzen. В областта на горивната техника имаме директни контакти с фирмите “WEISHAUPT” и “SAACKE” от Германия, както и с американските фирми “POWER FLAME”, “CSI”, “TODD”, “COEN” и “CENTEC”. По контрола и автоматиката на горивния процес контактува с “SCHNEIDER”, “SIEMENS”, “FESTO”, “HONEYWELL”, “MAXITROL”, “ELSTER”, “DANFOSS”, “LANDIS/GIR” и др. 

Ключови думи:
PROMISHLENA ENERGETIKA AD, ПРОМИШЛЕНА ЕНЕРГЕТИКА АД ЯМБОЛ, изграждане електроинсталции, проектиране мрежи
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ

Тази страница е
посетена 12047 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории