ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Инсталации, техника Отоплителни системи и техника ПРОМЕТЕЙ ООД
ПРОМЕТЕЙ ООД
ПРОМЕТЕЙ ООД
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
Печки
Камини
дейност: Инсталации, техника / Отоплителни системи и техника
населено място: град Търговище / Боровец
Адрес: гр.Търговище ул."Трапезица" 33
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ ОФИСИ ПАРТНЬОРИ КАРТА

ПРОМЕТЕЙ ООД

Фирма ПРОМЕТЕЙ ООД произвежда камини и печки вече над 10 години. PROMETEI OOD предлага пълен цикъл на обслужване, консултиране, гаранционно и след гаранционно обслужване на закупените от нас камини и печки.

За Нас

Фирма "Прометей" произвежда камини и печки вече над 10 години. Целта ни е да създаваме винаги качествени и надеждни камини и печки, за се чувствате Вие - нашите клиенти удобно, уютно и сигурно.

Екипът ни е съставен от специалисти с дългогодишен опит, а произвежданите от фирма "Прометей" камини и печки са сертифицирани по БДС и СЕ.

Предлагаме пълен цикъл на обслужване, консултиране, гаранционно и след гаранционно обслужване на закупените от нас камини и печки.

Ние пазим традициите при производство, но също внедряваме и иновации в областта - това прави камини и печки "Прометей" все по-желани като компонент в интериора както в България, така и в Европа.

Фирма “Прометей” е създадена през 1999 година на базата на фамилни традиции в производството на печки и камини. С всяка година моделите се увеличават и разнообразяват за да се наредят между най-добрите в страната и Европа. Продуктите на “Прометей” ООД са ценени и търсени в цялата страна и чужбина.

Камините от фамилия Прометей са свободно стоящи битови отоплителни уреди, работещи на твърдо гориво. Предназначени са за пространствено отопление, чрез отдаване на топлина (излъчване и конвенция) в помещението, в която са инсталирани. Тези качества ги правят удобни за отопление на жилища, еднофамилни къщи, търговски обекти и други. Камините на твърдо гориво с водонагревател ви дават прекрасна възможност за отопление на съседните помещения с помоща на радиатор.

Готварските печки от фамилия “Перфект” и “Традиция” са битови уреди работещи на твърдо гориво. Предназначени са за готвене и отопление. За работно гориво се използва естествена или преработена дървесина. Използването на горивни материали (сухи дърва, въглища, брикети и др), освен посочените по-горе предимства, осигурява и най-ефективно отопление при такава топлинна мощност.

Моделите, които предлага фирмата са сертифицирани по БДС и СЕ.

Ключови думи:
ПРОМЕТЕЙ ООД ,камина, камини, пачка, печки, българия, прометей, kamina, kamini, pechka, pechki, bulgaria, balgaria, prometey, Търговище
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ
Тази страница е
посетена 14732 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории