ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Лекари и стоматолози Лекар-УНГ - уши, нос, гърло Професор Д-р Илия Йовчев
Професор Д-р Илия Йовчев
Професор Д-р Илия Йовчев
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
дейност: Лекари и стоматолози / Лекар-УНГ - уши, нос, гърло
населено място: град Пловдив / Център
Адрес: ул.Никола Карев 51;
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
ИНФОРМАЦИЯ АДРЕС СПЕЦИАЛИЗАЦИИ КАРТА

Професор Д-р Илия Йовчев - Лекар УНГ в град Пловдив

Проф. Д-р Илия Йовчев е лекар по УНГ и отоневролог, практикуващ в Пловдив. Професор доктор Йовчев е началник на Клиника по УНГ и извършва хирургично и медикаментозно лечение на УНГ болести.

Проф. доктор Илия Йовчев – лекар УНГ в град Пловдив

Професор доктор Илия Йовчев е лекар специалист по Уши Нос Гърло ( УНГ ). Проф. д-р Йовчев е началник на клиника по УНГ болести в град Пловдив и извършва прегледи, диагностика и лечение на УНГ болести за деца и възрастни.

Основни дейности:онкология,оперативно лечение на пациенти с карценом на ларинкса и хопофарингса-функционална хирургия на ларинкса.Оперативни интервенции при пациенти с тумори на слюнчените жлези,нос и околоносни кухини,тумори на главата и шията,гласова рехабилитация,отология.
Диагностика и лечение на детска глухота и други ралични форми на Оглухота и нарушения функциятата на вестибуларният апарат.Оперативно и консервативно лечение на остри и хронични заболявания на външното и средното ухо.Обстуктивна сънна апнея и хъркане-диагностика и оперативно лечение.
Ринология -Ендоназална микроендоскопска хиругия на носа ,синусите и слъзните пътища.
Функионална естетична хирургия на носа,лицето и ушите.

Основни дейности:онкология,оперативно лечение на пациенти с карцином на ларинкса и хипофарингса-функционална хирургия на ларинкса. 

Диагностика и лечение на детска глухота и други различни форми на глухота и нарушения функциятата на вестибуларният апарат.Оперативно и консервативно лечение на остри и хронични заболявания на външното и средното ухо.Обструктивна сънна апнея и хъркане-диагностика и оперативно лечение.

Клиника УНГ в град Пловдив

Професор доктор Илия Йовчев е началник на клиника по УНГ болести в град Пловдив. Като Отоневролог, той извършва диагностика и лечение на: хронични отити, заболявания на гълтача или ларинкса, възпаление на тъпанчето, синузит и други заболявания. Специалността УНГ се занимава с лечение на проблеми с ушите, синусите и гърлото. Към специалист отоневролог, можете да се обърнете при проблеми с хъркане, спане или други оплаквания.

Хирургично лечение на УНГ болести от проф. доктор Илия Йовчев в град Пловдив

Проф. д-р Илия Йовчев е специалист в областта на ушните, носните и гърлените болести. Благодарение на дългогодишният опит и умения, които той притежава като отоневролог, доктор Йовчев извършва хирургично лечение на УНГ болести. Доктор Илия Йовчев извършва: шийна дисекция на лимфни възли, отстраняване на злокачествeни образования от дъно на устна кухина, естетична хирургия на носа, лицето и ушите, отстраняване на образования на гълтача и ларинкса.

Оперативни интервенции при пациенти с тумори на слюнчените жлези, нос и околоносни кухини,тумори на главата и шията,гласова рехабилитация,отология.

Ринология - Ендоназална микроендоскопска хирургия на носа, синусите и слъзните пътища.

Функционална естетична хирургия на носа, лицето и ушите.

Ключови думи:
Лекар УНГ Пловдив, Клиника УНГ Пловдив, Хирургично лечение УНГ болести Пловдив, ПРОФЕСОР ИЛИЯ ЙОВЧЕВ, Клиника по УНГ болести Пловдив, Началник Клиника по УНГ болести Пловдив, естетична хирургия на носа лице уши Пловдив, Слухоподобряващи операции Пловдив, Лечение на онкологични заболявания на ларинкса Пловдив
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ
Тази страница е
посетена 30592 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории