ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Наука, образование Професионални гимназии ПРОФЕСИОНАЛНА ГИМНАЗИЯ ПО ЗЕМЕДЕЛИЕ СТЕФ
ПРОФЕСИОНАЛНА ГИМНАЗИЯ ПО ЗЕМЕДЕЛИЕ СТЕФАН ЦАНОВ
ПРОФЕСИОНАЛНА ГИМНАЗИЯ ПО ЗЕМЕДЕЛИЕ СТЕФАН ЦАНОВ
ДЕЙНОСТИ
>> Училищен модел
>> Специалности
>> Зрелостни изпити
дейност: Наука, образование / Професионални гимназии
населено място: Плевен - област / Община Кнежа
Адрес: гр. Кнежа ул. "Марин Боев" №5
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ ОФИСИ ПАРТНЬОРИ КАРТА

ПРОФЕСИОНАЛНА ГИМНАЗИЯ ПО ЗЕМЕДЕЛИЕ СТЕФАН ЦАНОВ - ПРОФЕСИОНАЛНА ГИМНАЗИЯ ПО ЗЕМЕДЕЛИЕ ГРАД КНЕЖА

ПРОФЕСИОНАЛНА ГИМНАЗИЯ ПО ЗЕМЕДЕЛИЕ СТЕФАН ЦАНОВ е училище с традиции намиращо се в град Кнежа, област Плевен. Предлага професионално обучение на високо ниво в следните направления: земеделско стопанство, механизация на селското стопанство, растителна защита и агрохимия.

Общообразователната подготовка в ПРОФЕСИОНАЛНА ГИМНАЗИЯ ПО ЗЕМЕДЕЛИЕ СТЕФАН ЦАНОВ се изпълнява се съгласно държавните общообразователни изисквания за получаване на средно образование. Отделя се специално внимание се на Български език и литература с цел, успешното полагане на държавния зрелостен изпит.

Нашите ученици имат възможност за задълбочена подготовка по избрани от тях дисциплини, свързани с кандидатстването във ВУЗ, като история, география, биология, математика и други.

Изучаваните дисциплини "Информатика" и "Информационни технологии" се допълват и доразвиват с предмети от професионалното обучение по специалността "Икономист-мениджър в земеделското стопанство".

 В училището има два оборудвани компютърни кабинета с по 10 работни места, свързани в локална мрежа и с достъп до Интернет. Те са винаги на разположение на ученици и учители за подготовка на реферати, домашни и курсови задачи и проекти.

От 9 до 12 клас учениците изучават като първи чужд език английски, а като втори чужд език - руски или немски. В 12 клас по специалност "Икономист-мениджър" се изучават Бизнес комуникации на чужд език - английски.

При нас учениците получават добра и актуална подготовка по три специалности: "Икономист-мениджър в земеделието", "Механизация на селското стопанство", "Растителна защита и агрохимия". Даваме им възможност за практически занятия на полето, в учебните работилници, полигона за кормуване, както и в различни частни земеделски фирми и учреждения.

В ПРОФЕСИОНАЛНА ГИМНАЗИЯ ПО ЗЕМЕДЕЛИЕ СТЕФАН ЦАНОВ има развита активна спортна дейност чрез изградените спортни секции и отбори по футбол, волейбол, лека атлетика. Предоставя се възможност за изява на отборите в организираните ежегодни училищни, общински и областни състезания, на които редовно завоюват призови места.

Наред с основния учебен процес се развива богата извънкласна работа с учениците: тържествено отбелязване на всички празници, организиране на различни изложби, викторини, състезания, ежегодно празнуване на патронния празник и изпращане на абитуриентите, участие в самодейни състави на читалище "Борба", издаване на училищен вестник, организиране и участие в различни екскурзии.

Ключови думи:
ПРОФЕСИОНАЛНА ГИМНАЗИЯ ПО ЗЕМЕДЕЛИЕ СТЕФАН ЦАНОВ , PROFESIONALNA GIMNAZIA PO ZEMEDELIE STEFAN CANOV, ПГЗ СТЕФАН ЦАНОВ, ГИМНАЗИЯ ПО ЗЕМЕДЕЛИЕ, ГИМНАЗИЯ ПО ЗЕМЕДЕЛИЕ КНЕЖА, професионално обучение земеделие Кнежа, земеделско стопанство Кнежа, механизация на селското стопанство Кнежа, растителна защита и агрохимия Кнежа , агроекология Кнежа, фермер Кнежа
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯТази страница е
посетена 11898 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории