ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Лекари и стоматолози Лекар-УНГ - уши, нос, гърло Проф доктор Дичо Пенчев Димов
Проф доктор Дичо Пенчев Димов
Проф доктор Дичо Пенчев Димов
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
дейност: Лекари и стоматолози / Лекар-УНГ - уши, нос, гърло
населено място: град София / Оборище
Адрес: бул. Данаил Николаев 26
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
ИНФОРМАЦИЯ КАБИНЕТ АУДИОМЕТЪР КАРТА

Проф доктор Дичо Пенчев Димов - Лекар УНГ специалист отоневролог в София, Оборище

Проф доктор Дичо Пенчев Димов е лекар, УНГ специалист - отоневролог, практикуващ своята основна дейност на територията на град София. Лекарят извършва отоневрологични изследвания, аудиометрия и лечение на УНГ заболявания.

УНГ специалист – отоневролог Проф доктор Дичо Димов София

Проф доктор Дичо Пенчев Димов е лекар специалист по УНГ и отоневролог извършващ консултативни прегледи по УНГ болести за деца и възрастни, аудиометрия, отоневрологични изследвания в град София.

Специалността уши-нос-гърло се занимава с лечение и диагностиката на проблеми с гърлото, синусите, ушите, проблеми при спане и хъркане и други оплаквания.

Преглед и лечение на УНГ заболявания от Проф доктор Дичо Димов София

Проф доктор Дичо Димов е специалист по УНГ заболявания в град София и извършва диагностични прегледи и лечение на заболявания при проблеми с гърлото за сухота и болка. Тези симптоми могат да се забележат при заболявания като: листериоза, хроничен фарингит, възпаление на сливиците, хреми, абсцес в гърлото и ангини.

Проблемите със синусите и носа изискват лечение с противовъзпалителни медикаменти, промивки, отпушващи капки, лечение с антибиотици, а в някой случай е нужна и оперативна намеса. Увеличена трета сливица води до хъркане, дишане през устата, главоболие и други неприятни оплаквания. Проблемите със слуха могат да се дължат на  увреждания на средното, външното или вътрешното ухо.

Отоневрологични изследвания от Проф доктор Дичо Димов София

Като специалист отоневролог в град София, Проф доктор Дичо Димов извършва отоневрологични изследвания. Тези изследвания са 2 вида:

  • Тонална аудиометрия - аудиограмата позволява да се направи сравнение на ляво - дясно ухо и съпоставка с нормите за съответната възраст
  • Отчитане на движенията на очната ябълка при различни положения на главата

Тези изследвания се извършват като съпътстваща диагностика при: световъртеж, шум в ушите, прилошаване, пристъпно главоболие, мигрена и замайване

Аудиометрия от Проф доктор Дичо Димов София

Проф доктор Дичо Димов разполага с диагностичен аудиометър предназначен за говорна аудиометрия, който изчислява степента на загубата на слуха, както и за извършване на видовете аудиометрични тестове: скринингови изследвания, трудно възприемчиви и свърх чувствителни. Чрез това изследване може да се определи типа на слуховото нарушение и да се препоръча най-подходящата терапия за неговата корекцията.

Ключови думи:
специалист отоневролог София, отоневрологични изследвания София, аудиометрия София Оборище, диагностика световъртежи София, лекар световъртежи София, нарушено равновесие лекар София, намален слух диагностициране София, шум уши лечение София,
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ
Тази страница е
посетена 8198 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории