ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Услуги Ваучери за храна Призма Лукс
Призма Лукс
Призма Лукс
ДОКУМЕНТИ
Работодатели
Доставчици
дейност: Услуги / Ваучери за храна
населено място: град София / Оборище
Адрес: ул. Цар Симеон 15
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ ОФИСИ ПАРТНЬОРИ КАРТА

Призма Лукс - Оператор на ваучери за храна в София

Фирма Призма Лукс е лицензиран оператор на ваучери за храна в град София. Ваучерите се използват от фирмите за да могат техните служители да се разплащат в магазини и ресторанти. Всички разплащания между участниците в системата се извършват по банков път.

Оператор на ваучери за храна Призма Лукс в София

Призма Лукс - Оператор на ваучери за храна в СофияФирма Призма Лукс е лицензиран оператор на ваучери за храна в град София. Фирмата има богат професионален опит в тази област, като вече почти 10 години развива успешно своята дейност. Към настоящият момента само в Европа, от услугата разплащане с ваучери за храна се ползват над 20 млн. души.

Най-голямото предимство на този вид разплащане е, че то е изгодно, както за работника, така и за работодателя и държавата. Системата предоставя удобство и прозрачност в отделните процедури на тези които ги ползват. Средствата се използват по предназначение за постигане на определената цел и задоволяване потребностите на служителите.

Работодателят се освобождава от окончателен данък на тези 40 лева и ползва ДДС – то платено за ваучерите. Лесното и удобно изпълние на процедурите спомага за намаляване на разходи за административнo обслужване.

Ваучери за разплащане в магазин и ресторант в София

Предлаганите от фирма Призма Лукс ваучери за храна се използват от фирмите за да могат техните служители да се разплащат в магазини и ресторанти. Във времето системата за разплащане с ваучери се доразвива, като в началото тя е била предимно за хранене в ресторанти и закупуване на хранителни продукти.

Днес от операторите на ваучери за храна, се предлагат и много други услуги, като кетъринг, химическо чистене, работно облекло, фитнес, гледане на деца, грижи за дома, културни мероприятия, организиране на ваканционен отдих и други.

Търговските обекти сключили договор със съответния оператор на ваучери за храна, си осигуряват клиентопоток, гарантиращ стабилни, допълнителни месечни постъпления. Системата на разплащане осигурява висока степен на сигурност и регулярно постъпление на средства.

Изследвания в страните, въвели системата за разплащане с ваучери, показва че стокооборота в търговските обектите, сключили договори, се е увеличил средно с 20 – 30 %

Ключови думи:
оператор ваучери за храна София, ваучери разплащане магазин София, ваучери разплащане ресторант София, фирма ваучери за храна София, купони за храна София, vaucheri za hrana, Prizma Lux
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ
Тази страница е
посетена 14740 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории