ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Услуги Счетоводни услуги ПРАЙВИТ КОНСУЛТ
ПРАЙВИТ КОНСУЛТ
ПРАЙВИТ КОНСУЛТ
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
Консултантски
Човешки ресурси
Счетоводни
дейност: Услуги / Счетоводни услуги
населено място: град София / Младост 4
Адрес: гр.София жк."Младост" ІV бл. 447, вх. 4, ап. 79
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ ОФИСИ ПАРТНЬОРИ КАРТА

ПРАЙВИТ КОНСУЛТ

Фирма ПРАЙВИТ КОНСУЛТ извършва цялостно счетоводно обслужване, включващо ТРЗ. Процесът обхваща дейността от обработка на първичните счетоводни документи до приключване на месечна или годишна база в зависимост от нуждите на клиента. PRAIVIT KONSULT извършва подаване на всички видове декларации към НАП.

За Нас

счетоводствочовешки ресурси

...за да имате време за бизнеса си

Ние сме млади и амбициозни хора, които не вярват, че обучението на един човек приключва със ставането от студентската скамейка или със защитата на дипломната работа. Напротив! Именно нашата амбиция да се развиваме непрекъснато и с всеки изминъл ден ни събра в една голяма компания, в която видяхме на какво сме способни, когато сме заедно. Така се научихме да си вярваме, а трудните моменти в нашата работа ни научиха да искаме да бъдем част от решенията на проблемите.

Така се научихме да си вярваме и с всеки изминал ден ставахме все по-уверени в собствените си знания и възможности. Така се научихме да си вярваме.

През 2008 година у нас надделя желаниято да създадем собствена компания в сферата на аутсорсинг услугите. Така въоръжени с опит и знания създадохме ПРАЙВИТ КОНСУЛТ ООД, където на наложим нашия подход към работата, която умеем да вършим и вършим с професионализъм.

Някой казват, че бизнеса обича добрите истории, ние не разказваме истории, а ги създаваме, като си вършим работата спрямо вашите изисквания и нужди.

В ПРАЙВИТ КОНСУЛТ ООД започваме работа след като сме се запознали с нуждите на клиента, изготвяме индивидуален профил, за да съчетаем по най-добрия начин качество, необходимост и цена на услугите, които предлагаме. Така ние ви пестим средства и време.

Ключови думи:
ПРАЙВИТ КОНСУЛТ ,счетоводство ,услуги ,декларации ,попълване ,платежни ,изготвяне ,решения ,работа ,фирми ,човешки ресурси ,договори ,трудово осигурително законодателство ,вътрешен одит ,мониторинг ,оперативен
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯТази страница е
посетена 11301 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории