ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Проектиране и контрол Инженерингова дейност ПОЛИНОМ
ПОЛИНОМ
ПОЛИНОМ
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
>> УСЛУГИ
>> СЕРТИФИКАТИ
дейност: Проектиране и контрол / Инженерингова дейност
населено място: град Стара Загора / Център
Адрес: ул. "Св. Отец Паисий" №58, вх.А, ет.4
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ ОФИСИ ПАРТНЬОРИ КАРТА

ПОЛИНОМ - Автоматизирани системи за управление Стара Загора

POLIMON, Фирма ПОЛИНОМ е с предмет на дейност - пълен инженеринг при изграждане на автоматизирани системи за управление, които предлагат и контрол на автоматизираните системи в промишлеността. Дружеството изгражда локални автоматични устройства, които са съобразени със специфичните особености на дадения обект. Офисът на компанията се намира в град Стара Загора.

Фирмата е регистрирана през 1996 година с предмет на дейност пълен инженеринг при изграждане на автоматизирани системи за контрол и управление в промишлеността, изграждане на локални автоматични устройства, съобразени със специфичните особености на конкретните индустриални обекти. Работим в партньорски взаимоотношения с френската фирма "Шнайдер Електрик" по отношение инженеринга на техни изделия в областта на автоматизацията на базата на договор за сътрудничество от 1997 г.

Една част от инженеринговата дейност на фирмата е доставка, монтаж, програмиране (настройка) и въвеждане в експлоатация на честотни регулатори за управление на асинхронни двигатели. Осигуряваме пълно гаранционно иизвънгаранционно обслужване.

Друга важна насока в дейността на фирмата ни е изграждането на системи за контрол и управление на промишлени обекти с програмируеми контролери и/или модули за отдалечено събиране на информация. За решаване на специфични проблеми в областта на автоматизацията, разработваме и собствени, проблемно ориентирани микропроцесорни устройства.

Разполагаме с висококвалифициран инженерно-технически персонал. Същият ежегодно минава курсове и полага изпити по правилниците за техническа безопасност и експлоатация, както и специализирани курсове на френската фирма "Шнайдер Електрик", на „ABB” и др.

Ключови думи:
POLIMON, Полином, инженерингова дейност, изграждане автоматизирани системи, автоматизирани системи управление, системи управление, автоматизираните системи Стара Загора
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ
Тази страница е
посетена 12559 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории